TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Holnap Debrecenben végre itt a VENUM VICTORY WORLD SERIES gála!

2015.08.21. 19:47 td_axl

vws.jpg

Emlékszel még, mikor a Papp Lászlóban, vagy a debreceni Főnixben ültél a lelátón és magyar harcosokért szurkolhattál atomzsír K-1 szabályrendszerű gálákon? Hiányoznak azok az idők, igaz? Nekünk is, de eddig kellett erre várnunk, holnap este 18:00-tól a debreceni Főnix Csarnokban dübörög majd a beat és pár pofon a VENUM VICTORY WORLD SERIES gálán.

vws_fight-card.jpg

Mikor a francia VENUM magyarországi kapcsolattartói felvették velünk a kapcsolatot pár hónapja, először nem is akartam hinni a füleimnek, hogy a VWS sorozat debreceni állomást iktatott be. Láttam pár korábbi VWS gálarészletet, az áprilisi milánói buli egész frankóra sikeredett, ott épp Giorgio Petrosyan és Enriko Kehl tolta egymás ellen. A Venum Victory World Series lényegében egy tornarendszer, mely két súlycsoportban fut párhozamosan. A Dragon's Series -72.5 kg-ban, a Rhinos Series -95 kg-ban keresi a bajnokát. Ehhez négy európai városban verik egymást négyes tornákon az indulók, hogy decemberben Párizsban bajnokot avassanak. Ebbe a versenybe csatlakoznak be holnap a magyarok legjobbjai, az estét pedig további presztízs és superfightok színesítik  majd. 

A Dragon's torna tartogatja számunkra talán a legtöbb izgalmaz. Két magyar harcos indul rajta külön ágon. Benedek Zsolti a SUPERKOMBAT debütálás után érkezik Debrecenbe egy kemény felkészülést követően. A másik ágon hazai pályán lép majd ringbe a korábbi Fight Code tornadöntős Balogh Norbert. Norbival többször beszéltem a felkészülése során, valamint a sajtótájékoztatós képeket elnézve bitang jó formában van. Erre pedig mindkét magyar srácnak szüksége lesz, ugyanis mocskos kemény ellenfeleket hoz a Venum, ez nem a hazai közönség lelkét cirógatni vágyó jótékonysági megmozdulás lesz, ez tuti. A másik pikantéria a Sárkányok küzdelmeiben: ha Balogh és Benedek is tovább jut első meccsén, akkor a következő harcát honfitársa ellen kell vívnia a párizsi álomért. Keserédes forgatókönyv, de legyen így, mert akkor mindketten bezúzzák első ellenfelüket. 

Balogh Norbi rombolni készül a Venum Victory Word Series kick-box gálán Debrecenben augusztus 22-én! Hajrá Norbi, hajrá magyarok! #TDKICKBOX K-1 Hungary #venum

Posted by totaldamage.hu on 2015. július 30.

 

A Rhino's tornán is van magyar induló, Mihalik György kvázi hosszabb kihagyás után tér vissza a többi mázsás arc között. Eredetileg Török Imre képviselt volna minket, de Imi térde megsérült, így landolt Mihalik a cardban, remélhetőleg lezúz pár, egészen pontosan két arcot holnap este. 

Ahogy lenni szokott, a tornabunyók izgalmat megspékelik pár hazai sztár eljövetelével és presztízs meccsével. Hogy az általunk oly' szeretett MMA is teret kapjon az est folyamán, a magyar HFC tavalyi sorozatának egy visszavágójára kerül sor, ráadásul hölgyek részvételével. Cseh-Lantos Renáta tavaly szintén Debrecenben hozott villámgyőzelmet a hazai Rácz Irén ellenében, majd év végén a -60 kilós övet is hazavihette. Ezt követően azonban Reni lemondott címéről és külföldön bunyózott idén, míg Rácz Irén a HFC évadnyitó gáláján újra a szervezet címét vette célba egy tornagyőzelemmel. Ebből a szempontból ez egy valódi presztízs bunyó lesz.

És ha már hölgyek, a magyar küzdősport egyik legnagyobb ígérete és tehetsége, Éltető Daniella és mérkőzik majd holnap Debrecenben. Yess! Daniella az egyik legpozitívabb ember, akivel találkoztam, várós volt már a tavaly októberi WKU címszerzését követően, hogy ismét meccseljen. Ezt most a román Andreea Rotaru ellen láthatjuk majd, az egyik legnagyobb biztatást elnyerő küzdelem lesz, for sure. 

A RIA-RIA-HUNGARIA pedig Görbics Gábor barátom eljövetelkor fog igazán lüktetni. Görbe meccseire lehetőleg mindig kilátogatok, a  bilbaói kick-boksz EB-re nem sikerült, de ott olyan elismerést nyert a magyar harcos, amire már rég vágyott. A júliusi interjúban Görbe elmondta, hogy hatalmas megtiszteltetés a VWS gálán bunyózni, de csak hiányzik neki még egy VB-cím. Nos, kérd és megadatik, ugyanis a Medhi Zatout elleni küzdelmét a szervezők időközben profi címmérkőzéssé módosították. Ez pedig az eddig is nagyon fogadkozó Gabit roppant mód motiválja. 

Görbics Gábor nem kér és nem is ad kegyelmet augusztus 22-én a Venum Victory World Series gálán Debrecenben. #TDKICKBOX #venum

Posted by totaldamage.hu on 2015. augusztus 10.

 

Szóval mocskos jó estének nézünk elébe holnap, és ami a lényeg, ne feledkezzetek meg nyereményjátékunkról sem, tippeljetek a tornák és Görbics meccsének eredményére és nyerjetek szuper VENUM cuccokat! A lényeg, hogy szorítsunk és szurkoljunk honfitársainkért, akikre nagyon kemény megmérettetések várnak! HAJRÁ MAGYAROK!

• TDMG

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr707724232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása