TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cyborg: három hónap, és újra harcolhatok

2016.07.19. 17:23 td_interim

img-20160717-wa0034_0_0.jpg

Döbbenetesen bizakodó a Homorú Koponyájú Haramia.

 tdmg_banner.png

 

Ahhoz képest, hogy úgy csak karambolban törik be az ember koponyája, ahogy az övé betört szombaton, Evangelista „Cyborg” Santos máris a visszatérésen agyal, ráadásul egy döbbenetesen korai időpontot fontolgat.

A Bellator 158-at követő napokban Santos két olyan jóslatot is tett a következő mérkőzésének időpontjára, mely nagyon elsietettnek tűnik. Először az MMAJunkie-val beszélt, és lesöpörte az asztalról az összes aggódást, köztük volt feleségéét, Cristiane „Cyborg” Justinóét, aki még netes gyűjtést is indított a volt férj megsegítésére.

Cris meg van őrülve. Az emberek meg túlzásokba esnek. Jól vagyok, itt vagyok a hotelben. Jól érzem magam. Úgy döntöttem, nem Londonban megyek kórházba, hanem Houstonban lesz meg a műtét. Jól vagyok, semmi sem történt. Nem ütöttek ki, csak a törés miatt éreztem fájdalmat. Egyszer sem voltak rángós, szédülős tüneteim. Nem kiütés volt, hanem törés, nem volt hatással az agyamra. Minden rendben van. Az emberek őrültek. Nincs szükségem semmire. A Bellator segít.

Santos koponyája szombaton, Michael Page repülő térdesétől tört be, és úgy lehet meggyógyítani, hogy beültetnek egy fémlapot a homlokába. Az esetnek így aztán van egy komikus vetülete is, amin a bunyós sem mulasztott el derülni.

Annyi jó van benne, hogy most már tényleg joggal viselhetem a Cyborg becenevet. Hat hónap, és visszatérek. Semmi sem történt, egyben vagyok, 100 százalékosan. Nem veszítettem el az eszméletemet. Ütöttek már ki, tudom, milyen érzés. Ez csak fájt, a törés miatt, de az agyamra nem volt hatással. És most keményebb lesz a fejem, mint valaha. Szó szerint kiborg leszek. Mindenkinek köszönöm az aggódást!

Itt még nagy rössel hat hónap kihagyást jósolt Santos, de volt feleségének még ennél is rövidebb lábadozásról beszélt. Cristiane Justino a TMZ-nek mesélt a másik Cyborggal folytatott beszélgetéséről. 

 

Tegnap beszéltem vele. Nincs semmi problémája. Normálisan beszél, és kicsit érzi a fájdalmat, de vannak orvosságai, adnak neki tablettákat, és rendben van, rendben van. Csak a fején látod, hogy annak van baja, de olyan vicces volt, mert azt mondta „áh, három hónapon belül harcolhatok!” Mondom: „ember, nem, nem harcolhatsz három hónapon belül!”

 

Először is meg kell műttetnie magát, és rendesen fel kell gyógyulnia. Óvatosnak kell lennie, ez nem egyszerű sérülés. Tudod, be kell ide tenni egy lemezt (a homlokába), és meg kell várnia, amíg a csont benövi, mielőtt újra edzésbe állhatna.

Nem vagyok orvos, de koponyatörés után három hónapnyi lábadozás nevetséges rövid időnek tűnik, sőt, a hat hónappal is van bajom, pláne, ha azt nézem, hogy Cyborgot május közepén is nagyon durván TKO-zták, rengeteg megválaszolatlan ütést nyelt be, míg a bíró leintette a meccsét. Sokkal életszerűbb verzió az, ha ezzel a visszatéréssel megvárja a jövő évet.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr238901186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása