TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bréking bejelentést tett Ronda Rousey

2016.03.15. 16:30 td_axl

ronda.jpg

Ő használta ezt a jelzőt, ne engem szidjatok.

Rozália eddig rejtőzött. Legalábbis a párnába temetett arcot láttuk a Holly Holm elleni vereségét követően, mikor Browne emberura vakvezette őt a reptéren, majd testfestékben fotózták, de jelezte is nyomban Rousey csapata, hogy 3-6 hónapig egy almát sem tud normálisan harapni majd Rousey a Holly-törődés után. A nyilvánosság előtt először megszólalva pedig az öngyilkosság gondolatáról beszélt, ami igencsak kiverte a biztosítékot köreitekben. Mert ha ténylegesen ekkora törést is jelent önértékelésében ez a vereség, akkor legalább az őt bálványozó tinik előtt ne ezt a gondolatmenetet futtatta volna végig a TV-ben. No, de Rozália ezután sem mutatta túlzott jelét annak, hogy a Holm elleni visszavágóra összeszedné élete körülötte heverő darabjait, időközben azonban Miesha Tate lelépte Hollyt.

Igen, az a Miesha Tate, kinek karját már kétszer leltárba vételezte Ronda, Dana szerint pedig ebben a felállásban már Tate következhet Rousey számára, nem pedig Holly. Nosza, motiváció szempontjából nem is rossz kommunikáció ez, hiszen Rondy egy brékingnek aposztrofált videót tolt ki, melyben egy almába harapva jelzi, hogy ő már ezt tudja, és ennek nagyon örül. Feljebb a videó, alább pedig a reakciónk erre.Ronda, biztos, hogy jól vagy? 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr738479942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lion K (törölt) 2016.12.31. 18:04:02

Szegény Rousey, jobb ha elfelejti ezt az egészet örökre.

Várja Hollywood.
süti beállítások módosítása