TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Stefan Struve visszavonulását javasolja egy UFC doki

2013.03.13. 12:50 td_axl

susumu09.jpg_447x300

Stefan Strufe az UFC nehézsúlyú mezőnyének üde színfoltja, mindig szórakoztató bunyót hoz, csak olykor ő húzza a rövidebbet. Legutóbb Mark Hunt törte el állkapcsát, ezzel negyedik brutális kiütéses vereségét szedte össze, 25 évesen ez nem túl bíztató mutató.

Az orvosi javaslat sem késlekedett, Struve számára már most ajánlják a visszavonulást, ezek a KO-k ugyanis súlyos sokkhatásként jelentkeznek az agyban, melyek hosszútávon szövődményekben és maradandó egészségügyi problémákban azonosíthatók.

Stefan Struve fizikai adottságai révén a nehézsúly Jon Jones-a is lehetne, de nem tudta eddig kihasználni ezt a lehetőséget, sőt, túl sok büntetésnek tette ki magát, valóban ajánlott elgondolkodnia a folytatáson.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr625132584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Head Honcho 2019.05.22. 18:20:03

Ez egy jó pár évvel később következett be végül, mint tudjuk.
süti beállítások módosítása