TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Tyűha: Anderson Silva ugrik be Daniel Cormier ellen a UFC 200-ra

2016.07.08. 09:19 td_interim

anderson-silva-ri-durante-evento-de-divulgacao-do-ufc-198-1462828234175_956x500.jpg 

A meccset félnehézsúlyban rendezik, de DC bajnoki öve nem lesz terítéken.

tdmg_banner.png

Anderson Silva Las Vegasba lendül a pókfonalán, és kiragadja Daniel Cormiert a nyomorból. A Pók kevesebb mint két napnyi értesítéssel elvállalta, hogy beugrik a félnehézsúlyú bajnok ellen a UFC 200-ra, a potenciális doppingvétséggel elmeszelt Jon Jones helyére. A Cormier vs. Silvát 205 fonton rendezik, de nem címmeccs lesz.

A UFC a tegnapi események után gőzerővel állt neki pótlást keresni Jones helyére. Mindenképpen meg akarták tartani a programban Cormiert, és bár az idő elképesztően szűkös volt, Dana White UFC-elnök azt mondta: "Talán felbukkan valaki, és megküzd Cormierrel az utolsó pillanatban. Történtek már furcsább dolgok is."

Ami azt illeti, a történtek hatására vég nélkül elkezdtek ömleni a 205 fontos jelentkezők, sőt, több 185 fontos bunyós is bedobta a nevét a kalapba, köztük a bajnok Michael Bisping is, aki maga is kései beugrósként nyerte el az övét néhány héttel ezelőtt. A britről éppen ezért külön meg is kérdezték White-ot, de ő azzal lőtte le a spekulációkat, hogy pontosan tudja, a Gróf nincs formában, mert offszezonban eléggé rámegy a piára. Végül Bisping januári ellenfelénél landolt a behívó.

Anderson Silva év elején küzdött meg Bispinggel, és veszített el pontozással egy ötmenetes meccset. Ami azt illeti, 2012 óta nincs is győzelme: tavaly év elején ugyan kipontozta Nick Diazt, de ezt az eredményt később eltörölték, mert Silva tiltott szerrel megbukott a doppingteszten (Diaz is, csak ő nem szteroiddal, hanem fűvel). A Pók a brazil megakártyán, a UFC 198-on lépett volna ketrecbe májusban, de begyulladt az epehólyagja, és kiesett a programból. Silva epéjét csupán hét héttel ezelőtt műtötték meg.

Andersont nem egyedül ez a friss kötelesség szólította Nevadába: egyébként is Las Vegasba utazott volna, hogy vasárnap beiktassa a UFC Dicsőségcsarnokba mesterét és barátját, Antonio Rodrigo Nogueirát. Hát most majd néhány monoklival fogja ezt megtenni.

A UFC közben megtette a fair és logikus lépést: a DC-Jones mérkőzés kiesésével főmeccsnek megtett Brock Lesnar vs. Mark Huntot visszaminősítette előmeccsé, és a sorban következő címmérkőzést, a Miesha Tate vs. Amanda Nunes harmatsúlyú összecsapást tette meg a gála fő attrakciójának. Tehát a világ vezető MMA-szervezete jubileumi, 200. gálája egy női párosítással az élén érkezik – ez ám a botcsinálta feminizmus!

A UFC 200 most már remélhetőleg végleges főkártyája így fest:

Miesha Tate vs. Amanda Nunes
Brock Lesnar vs. Mark Hunt
Daniel Cormier vs. Anderson Silva
José Aldo vs. Frankie Edgar
Cain Velasquez vs. Travis Browne

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr88874326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

d00m 2016.07.08. 11:24:00

Nekem volt epehólyag műtétem, ami gyakorlatilag epehólyag eltávolítása, feltételezem neki is ez történt. Nos az után 7 héttel az oké, ha gyalogolsz, kirándulsz, dolgozol! De az, hogy UFC meccsed legyen???? Hááááát :D Közel sem lesz 100%-os a hasa, azon se csodálkoznék, ha erős fájdalomcsillapítókkal szerepelne a meccsen. Nem beszélve előtte, hogy készül? 4 hétig szigorún tilos edzen és, utána is csak fokozatosan. Egyértelműen hátrányban lesz, szerintem ez hülye párosítás így. Nem fair.

Greenscape 2016.07.08. 12:20:56

@d00m: Mutet ide vagy oda DC szet fogja tepni Silvat. Mar latom magam elott ahogy odaszoritja a ketrezhez, felemeli a feje fole es ugy foldhoz bassza, hogy Silva mozdulni sem tud majd. Ennyi erovel en is odaalhatnek DC-vel szemben mert en is ki tudok kapni az elso menetben.

d00m 2016.07.08. 14:53:29

@Greenscape: Persze, nem azt mondom, hogy ez fogja eldönteni, de sokat számít. Hiába fogyott le, nem egy súlycsoport így sem. Silvának max leszorítással van esélye győzni, bár nem tudom verte már-e meg valaki úgy DC-t.

papenDED 2016.07.08. 22:34:15

@Greenscape: Dehogy fogja széttépni, hacsak a szerződésben nincs úgy lefektetve! ;)

chuck-d 2016.07.09. 18:27:29

csóri Silva műtét utáni kiengedett hassal:
www.youtube.com/watch?v=248ewSGZUt4
pedig levitel elleni védekezés = robbanékony csípő és törzsizomerő. végig kimozogni edzőtábor nélkül nehézkes. DC-t meg nehéz és félnehéz súlyban eddig egyszer ütötték le, Rumble, az sem hatotta meg. bőven nagyobb csoda lenne, mint Bisping címszerzése. de idén már meglepődtünk párszor, szóval hajrá.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2016.12.13. 01:57:29

@chuck-d: @Glynch: @d00m: @papenDED: Pista bácsi levelesládája - HALP! beleszerettem egy MGTOW srácba. Mit tegyek? #Bringás kontent #feminizmus #férfiholokauszt #huffnagelarmy

www.huffnagelpista.com/halp-beleszerettem-egy-mgtow-sracba.html
süti beállítások módosítása