TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Michael Page: "Azt teszem az MMA-val, amit Royce Gracie is tett!"

2016.07.18. 16:52 td_Emree

michael-page.jpg

Az internetet bejárta Michael „Venom” Page, a Bellator 158-on bemutatott brutális K.O-ja, majd az azt követő ünneplés képsorai. A fenti két dolog együtt komoly médiavisszhangot keltett, amit a 29 éves londoni bunyós igyekszik ki is használni. Nem kisebb nyilatkozatot tett, minthogy szeretné úgy megreformálni az állóharcot, ahogy Royce Gracie tette azt a brazil jiu-jitsuval és az MMA-val, a 90-es évek elején.

tdmg_banner.png

Michael Page önmagában is egy szórakoztató egyéniség. Nem tolja túl a hype-ot, mégis eléri, hogy odafigyeljenek rá. Ehhez jön az immáron 11-0-s MMA rekordja és a rendkívül látványos küzdelmi stílusa. Körülbelül úgy fest, mint egy bespeedezett Anderson Silva.

Kritikaként vele szemben általában azt hozzák fel, hogy olyan bunyósokkal verekszik, akik már túl vannak a zenitjükön vagy még nem érték el azt. Ebbe mondjuk a Bellator meccsszervezőinek van a legnagyobb beleszólásuk. Őt mindenesetre nem mozgatják különösebben a kritikák, sőt. Saját bevallása szerint nem érdekli túlzottan az övszerzés, inkább arra koncentrál, hogy valami maradandót hagyjon maga után a harcművészetek világában.

Annyi embernek van különböző – bajnoki – címe, de olyan kevesen képesek igazi nyomot hagyni maguk után a sportban.

 

Az állóharc stílusom teljesen más, mint bárki másé a bizniszben. Ez az, amit akarok. A Graciek útja – Royce is itt van, valahol – amit ő tett az MMA-val, azt akarom most tenni én is.

Page korábban kick-box világbajnokságot és világkupát is nyert, így talán emiatt sem sietteti a dolgokat. Úgy véli, a dolgok kiforrják magukat, ha továbbra is szórakoztatja a közönséget.

Mindenkitől azt hallom, hogy ezzel meg azzal az emberrel kéne megküzdenem. Meg fog történni, és amikor így lesz, úgy fogom csinálni, ahogy én szeretném. Nem kergetem a bajnoki címet. Érzem, hogy az megtalál majd, amikor itt az ideje, ha továbbra is azt csinálom, amit eddig. Tegyetek csak annyi embert elém, amennyit akartok, hadd érezzék jól magukat! Ha készen állok, felveszem a kesztyűt, és enyém lesz a bajnoki cím!

Page jelenleg a Bellator váltósúlyát erősíti, és a legjobb úton halad afelé, hogy az UFC-n kívüli egyik legnagyobb tehetséggé váljon. Egy ideje már figyelem pályájának alakulását, és a most hétvégi mutatványa után, úgy hiszem sokan mások is így fognak tenni. Amennyiben így folytatja, annak érdekes végkifejlete lehet, azonban felnőni a neves elődhöz korántsem lesz egyszerű. Már csak ki kell várnunk, hogy sikerül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr678897882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása