TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Ronda Rousey csupasz fenékkel és TV-show házigazdaként tér vissza

2016.01.06. 17:04 td_interim

ufc_ronda_rousey_feature6.jpg

Igen, van képünk a seggről, mutatom:

army_banner_blog.gif 

rondasegg_1.jpg

Dirr. Ez itt Ronda Rousey csupasz feneke, némi testfestéssel megbolondítva. Persze, mivel arc nem látszik a képen, ezért simán szerepelhetne akármilyen random izmos nő a fotón, de ha jobban megnézzük a részleteket, rájövünk, hogy ez bizony tényleg a UFC volt harmatsúlyú bajnoka és legnagyobb sztárja.

Az alak jobb csuklóján virág tetoválás, a balon oktagon-varrat van, mindez pedig tudjuk, kié:

Here it is : kodokan flower on the right, octagon on the left by @Hilmartattoos

rondarousey (@rondarousey) által közzétett fénykép,

 

Persze, ha bemegyek egy tetováló szalonba azzal, hogy pont ugyanilyet szeretnék én is, rögtön lehet belőlem Ronda Rousey csukló-imposztor, és lehet így bármilyen random izmos nőből is, úgyhogy a hidegstart után nézzük meg, miért lesz ez mégiscsak az eredeti: mert a fotó a Sports Illustrated szerkesztőjének Instagramjára került ki tegnap.

Ronda tavaly dolgozott már együtt az SI-vel, akkor ő volt a magazin fürdőruha-különszámának címlaplánya. Ezzel a pucér/testfestős dologgal most tovább emeli a tétet. A fotósorozat elvileg a magazin februári számában lát napvilágot.

Nem ez az egyetlen nagy gurítás, amivel visszatér a köztudatba a brutális, kiütéses veresége után nagyon mélyre került ikon. Ő lesz a január 23-i Saturday Night Live TV-show egyik házigazdája. Ez egy ősidők óta futó szkeccs komédia műsor, igazi intézmény az amerikai tévében, ahol mindenki megfordult már, aki csak számít odaát.

A nevetés és a pucérkodás a legjobb orvosság!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr638245772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása