TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Persze, vezesse csak az esti mesét a történelem egyik legrémisztőbb bokszolója!

2016.07.21. 17:27 td_interim

nikolai_valuev_01.jpg

Nikolai Valuev pályát módosít. Borítékolható az orosz gyermekpszichológusok forgalmának robbanásszerű növekedése.

tdmg_banner.png

A nap abszolút WTF-bokszhíre: Nikolai Valuev lesz az oroszországi tévés esti mese műsorvezetője. Ezt most emésszük meg.



Aki nem vágja, ki Valuev (azt nem is feltételezem, hogy volna olyan, aki ismerte, de már nem emlékszik rá, mert ha őt egyszer láttad, halálodig nem felejted), annak: ő a WBA volt nehézsúlyú bajnoka, pályafutása során olyanokat vert meg, mint John Ruiz (kétszer) és a már rég túlkoros Evander Holyfield.

De nem is ez az érdekes, hanem az, hogy 2 méter 13 centi magas, meccseire 140 kilókkal mérlegelt, testét a talpától a feje búbjáig sűrű szőrzet borítja, az arca pedig olyan, mintha valaki baltával akart volna gránitból gorillafejet faragni, de menet közben sorozatgyilkos szatír sikeredett belőle, az alkotónak a saját műve láttán kifehéredett a haja, örökre elnémult a hangja, megrendült az agyveleje, és azóta is fut, fut megállás nélkül, kifele a világból. Na, hamarosan ő fog az orosz kisgyerekeknek minden nap jó éjszakát kívánni.

A „Spokoynoy nochi, malyshi” azaz Jó éjt, kicsikék című gyerekműsort 1964 óta sugározzák, tehát Valuev is ezen nőtt föl (följebb).

Elképzelni se tudtam volna, amikor gyerek voltam, hogy egy nap majd én leszek a kedvenc kölyök-tévéműsorom házigazdája. Szóval jó éjt, kicsikék!

- így Valuev.

Hogy mindez még rémisztőbb legyen, a hírek szerint a Keleti Vadállat a műsorban bábokkal és rajzfilmfigurákkal együtt altatókat is énekelni fog.

És hogy biztosan teljes képet kapjunk a jelenségről, nézzünk meg pár jelenetet utolsó meccséből, melyen a szintén nem töpszli, 191 centis magasságú David Haye-jel küzdött:

Valuev egyébként biztosan nagyon kedves ember, de ha az én gyerekkoromban ő helyettesítette volna a tévémacit, ma egészen más ember lennék, az is fix.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr208905628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

para_noir 2016.07.22. 12:52:37

Ha a mese végén ő mondja, hogy gyerekek, most már menjetek az ágyba, kurvaélet, hogy mind mennek az ágyba :)))))

Attilajukkaja 2016.07.22. 18:03:38

@para_noir:
:o)))

Szerintem egy jo huzas a media reszerol, mert a marketing altal kialakitott allati imazs az ilyen emberekrol legtobbszor nem igaz. Ok is tudnak olyan kedvesek es gyerekszeretok lenni, mint barki mas. A megjelenesuk viszont nagyot ut!
Lasd csoki (Milka?) reklam a TV-ben, amelyben a csunya kinezetu bacsi nem bantja a kisgyereket, hanem megkoti a cipofuzojet.

2016.07.22. 19:36:38

Ezekben a napokban úgy látszik, felkapott téma Nyikolaj Valujevnek a Jó éjszakát gyerekek műsorban szereplése. Már valahol máshol is leírtam, hogy Nyikolaj Valujev rendkívül népszerű showműsorokban és más mindenféle műsorokban. Mert nagyon nyitott, intelligens és kulturált, van benne valami belső tisztaság, ami átsugárzik. A legkülönfélébb helyzetekben is mindig feltalálja magát, és zordon külseje ellenére is van kulturáltság és elegancia a megjelenésében.

Ebben a videóban gyerekekkel énekel (kb. 01:03-tól)

www.youtube.com/watch?v=n_UlpXZvYXM

Itt pedig a családjával egy szentpétervári klinikát látogat meg:

www.youtube.com/watch?v=DSBEctnzgQs
süti beállítások módosítása