TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hagyj nyomot a világban!

2016.08.01. 16:41 td_interim

22_1.jpg

Kezdd itt.

A TDMG egyik sarokköve a mottónk, a LEAVE YOUR MARK. Ez nálunk nem csak egy jól hangzó szlogen, hanem valódi életfilozófia is, mely meghatározza a mindennapjainkat. Úgy gondoljuk, hogy kifejezi azt, amit minden küzdősportot és harcművészetet gyakorló és kedvelő ember magáénak érezhet, mégpedig a folyamatos fejlődésre való törekvést, illetve azt, hogy pozitív nyomot hagyjunk a világban.

Készítettük egy videót, hogy még jobban át tudjuk adni ezt a szellemiséget, és arra inspiráljunk és bátorítsunk vele mindenkit, hogy ragadjon meg minden szembe jövő lehetőséget, tartson ki a nehézségek közepette, tegye oda magát, és hagyjon nyomot a világban.

A kisfilmbe olyan támogatott sportolókat és barátokat hívtunk meg, akik ezt már megtették, vagy jó úton járnak afelé, hogy megtegyék. Itt van Erdős Lóránt grappling magyar bajnok, Zala György világbajnok és olimpiai bronzérmes kenus, Szűcs Kristóf brazil jiu-jitsu világbajnok, Romanek Bence BJJ-versenyző és -oktató, S. Kovács Ádám Világjátékok-győztes karatés, Borics Ádám veretlen MMA-reménység és Hárspataki Gábor U21-es karate Európa- és világbajnok.

Mellettük még számos ember tagja a mozgalmunknak. Csatlakozzatok ti is: osszátok meg a videót a közösségi oldalakon, és írjátok meg mellé, hogy ti hogyan hagytok nyomot a mindennapokban. Használjátok a #nyomothagyok és a #tdmg hashtageket, mert ezzel két jó dologba is bekerültök: a TDMG Leave Your Mark oldalának közösségi streamjébe és egy nyereményjátékba, mely résztvevői között értékes ajándékokat sorsolunk ki.

A #nyomothagyok akcióhoz külön Leave Your Mark pólókat és atlétákat is készítettünk, melyekkel itt tudtok megismerkedni. A limitált LYM-holmikból befolyó összeg 50%-ával tehetséges, fiatal harcművészeket és küzdősportolókat fogunk támogatni.

Mindent köszönünk Streba Zoltánnak, a film gyártójának (streba.hu), aki nélkül a videó nem jöhetett volna létre.

Köszönjük sportoló barátainknak a szereplést, a Tesseract crossfit teremnek, hogy biztosították a forgatás belső helyszínét, és az SPCA Visual Marbella fotóstúdiónak a filmhez kapcsolódó fotózást.

Külön köszönet annak a seregnyi embernek, akik nem jelennek meg a képsoron, de velünk vannak, és erőfeszítéseikkel nap mint nap hozzáteszik a magukét közös történetünkhöz.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr288928592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása