TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Görbics Gábor Debrecenben tér vissza a Venum Victory World Series presztízsmeccsén

2015.07.14. 19:59 td_axl

gorbics-gabor.jpg

Görbics Gábor a magyar kick-boksz világának meghatározó és domináns alakja, személyes kedvencem és ezzel rajtam kívül még nagyon sokan vannak így. Nem véletlen, hogy a Magyarországon augusztus 22-én bemutatkozó Venum Victory World Series meghívta őt küzdeni, komoly sportértéket adva ezzel a rendezvénynek.

Venum Vicotry World Series #3 Debrecen - August 22nd 2015 -with some incredible champion: Medhi Zatout - Abdullah Mabel - Anissa Meksen - Mustafa Haida - Norbert Balog - Gabor Gorbics

Posted by Victory World Series on 2015. július 7.

 

Gáborról legutóbb a bilbaói kick-boksz EB után hoztunk le anyagot, akkor az arany mellett a súlycsoportoktól független legjobb versenyző címet is elhozta. Ahogy akkor, most is telefonon csörgettem őt és a háttérben kislánya nevetése hallatszott először. Imádok Gáborral dumálni, ugyanis olyan boldogság szűrődik át az éteren hangjából, hogy minden alkalommal dob egy kicsit a napomon. Még a Kunkli vs Sapp gála kapcsán dumáltunk először és ezt követően kíséri a TD pályafutását és eredményeit, és most is vele készítjük az első anyagot az augusztusi buli kapcsán.

Szóval, miután a Venum Victory World Series kiemelt média partnere lett a TOTALDAMAGE, a debreceni fight cardra pillantva nyomban megakadt a szemem Gáboron és persze ellenfelén, Mehdi Zatout-on. Korábban már láttam a francia srácot Thaiföldön bunyózni, helyi zoral thai arcok ellen nyomta szép sikerekkel, mellette pedig francia kick-boksz bajnok is, noha elsősorban a muay thai vonalon érzi otthon magát. Aztán kicsit frissítve az infóimat róla megtudtam, hogy Mehdi a VENUM hivatalos tanácsadója is termékei fejlesztésében és most ez a cég elhozza Debrecenbe egyik megbecsült arcát, hogy Gábor ellen küldje presztízs csatába.

A VENUM érkezik a hamarosan induló TDMG STORE-ba is.

✭ TDMG⚡️STORE // 2015. 07. 20 ✭Itt egy screenshot a készülő TDMG Store-ról. Szerintünk nagyon adja. Like?#TDMG #VENUM

Posted by TDMG Store on 2015. július 11.

 

Görbics erre a kihívásra az egyik legjobb választás, ez tuti. Gábor pár hete a profi magyar bajnoki címet húzta be a Profibox Promotion gáláján, egy kicsit kiugorva a kick-boksz szabályokból és rutinból, a gyökereihez visszatérve öklözött és nyert. Most van közel másfél hónapja, hogy felkészüljön Mehdi ellen, aminek Gábor roppantból örül, hiszen manapság nehéz megfelelő számú mérkőzéshez jutni. Szeretné megkeresni Rehák Györgyöt, hogy kiváló tanítványaival, Birics Tomival és Habash Atom Antoine-nal készülhessen. Ez a két srác nem csupán Rehák Mester, hanem Magyarország legkeményebb és legjobb muay thai harcosai közül valók. Gábor ezt már csak tudja, Tomival többször találkozott a ringben, nah, azokat a meccseket nem feledjük a mai napig.

Gábort amúgy örömmel tölti el, hogy Benedek Zsolti, Balogh Norbi és Török Imi is helyet kapott a cardban, sőt, tornaindulók is egyben, véleménye szerint nagyszerű esélyekkel mérkőznek majd honfitársai. Szóval Gábor eredményei között egy VENUM gálán való győzelem szépen mutatna, a jövőben azért csak a világbajnoki cím az, ami még landolhatna a vitrinben, és ha Görbicsen múlik, az is behúzásra kerül, erről biztosított mindenkit.

A Venum Victory World Series augusztus 22-én jön Debrecenben a Főnixben, a TDMG nyereményjátékában meg páros VIP-belépőt nyerhettek a rendezvényre, ehhez csak az itt leírtakat kell követnetek a játékban való részvételhez! Gábornak és persze minden magyar szurkolónak sok sikert! Hajrá magyarok!

• TDMG NYEREMÉNYJÁTÉK! •NYERJ PÁROS belépőt a nemzetközi VIP VWS kickbox gálára, TDMG brutál csomagot vagy TDMG VIP...

Posted by TDMG on 2015. július 12.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr367628464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása