TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|Nyereményjáték: Tippelj a Venum Victory World Series mérkőzések eredményeire és nyerj!

2015.08.04. 20:36 td_axl

nyeremenyjatek.jpg

Szeretnél igazán zsír VENUM cuccot nyerni és a TDMG pólóid mellett azokban feszíteni? Nem kell mást tenned, mint a Debrecenben augusztus 22-én megrendezésre kerülő VENUM VICTORY WORLD SERIES gála meccseinek eredményére tippelned. Az ugrás után...

 

Egészen pontosan az alábbi VENUM cuccok keresik a gazdájukat elkeseredve, ti meg azért csak vagytok annyira tökös gyerekek és persze hölgyek, hogy nem hagyjátok magukra őket. Mit is kell tenned a játékban való részvételhez? Egyszerű. 

 

vws_nyeremenyek_blog.jpg
A játék szabályait a következő pontokban olvashatod

1. Tippelj és töltsd ki ezt az űrlapot. A VENUM VICTORY WORLDS SERIES rendezvény keretén belül a "Rhinos" és "Dragons" sorozatok tornáin mérik össze az erejüket kiváló harcosok, köztük hazánk legjobbjai is, úgy, mint Balogh Norbert, Bendek Zsolt vagy Mihalik György. Szóval tippelj, hogy ki nyeri a két tornát a Debreceni éjszakában.

 

2. A második tipped pedig az legyen, hogy ki nyeri az est egyik legkeményebb háborújának ígérkező meccset, vagyis a magyar kiválóság Görbics Gábor és a francia Medhi Zatout küzdelmét. 

 

3. Lájkold partnerünk  VENUM facebook oldalát, valamint a TOTALDAMAGE facebook oldalát, ha eddig még nem tetted volna.

 

4. Oszd meg facebook oldaladon ezt a cikket megjelölve a posztban a VENUM és TOTALDAMAGE facebook oldalát. Ezt úgy tudod megtenni, hogy a poszt megjegyzés részében "@venum" és "@totaldamage.hu" begépelését követően kiválasztod a lenyíló oldalak listájából a két oldalt. 

A játékban azok vesznek részt, akik mind a 4 fenti pontot teljesítik. A helyesen tippelők között pedig kisorsoljuk a fenti VENUM cuccokat! Játékra fel és persze hajrá MAGYAROK! 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr267677164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása