TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Török Imre nem indul harcba a VENUM gálán Debrecenben

2015.07.29. 20:29 td_axl

torok_imre.jpg

Pár hete elsőként számoltunk be nektek, hogy hazánkba látogat a VENUM VICTRY WOLRD SERIES sorozat, Debrecenben augusztus 22-én igazi kick-box ünnep várható. A legjobb magyar harcosok küzdenek majd kemény külföldi kihívók ellen, Balogh Norbi és Görbics Gábor is ringbe lép. Az első fight cardon Török Imre (Karacs Team) szerepelt még indulóként a Rhino (-95 kg) tornán, de időközben Mihalik György váltotta őt.

 

Török Imi meccseit mindig izgatottan vártam. Valahogy az az energia, ahogy Karacs Attilával a sarkában szinte együtt lélegezve taktikus és hatékony bunyóval szétszedte ellenfeleit, mindig emlékezetes marad. A Papp Lászlóban 2012-ben a WPKC címmeccsén ott álltam a ring mellett és figyeltem, ahogy dolgozik, ahogy Karacs Ati szinte lélegzetet sem véve hajtotta őt. Aztán a tavaly őszi TEK gálán Imi egy csúnya KO-ba futott bele, ami után okosan hosszabb pihenőre ment. 

Úgy tűnt, hogy ez a pihenő az augusztus 22-i VENUM rendezvényig tart majd, oda ugyanis Katona Attila jóvoltából Imi meghívót kapott a Rhinos sorozatba. Vagyis a nehéz fiúk tornájára, akik közül a legkeményebb télen a döntőben címért küzdhet. Török térdszalagja azonban meghúzódott, így nem tudta végül vállalni a kihívást. Ez a fiaskó egyben azonban tovább tüzeli őt, ugyanis az áhított étvágy, bunyó utáni sóvárgás ezáltal még erősebbé vált nála, a ring mellől végignézni honfitársai küzdelmeit minden harcos esetében parázs tüzet csihol. 

• VENUM SHADOW HUNTER RASHGUARD • Nálunk ez a menőség is raktáron van. Minden méretből van, de siessetek, mert csak 1-1 darab. http://tdmgstore.com/shop/venum-shadow-hunter-rashguard-feketepiros-hosszuujju/

Posted by TDMG Store on 2015. július 27.

 

Imi kihasználva ezt, térdének rehabilitációja mellett, 2015-re fókuszál, mikor is letudva minden sérülést és bunyótól való távolmaradást, fokozatosan, tornákon indulva visszatér a bunyó vérkeringésébe. Addig is a Karacs Team-ben foglalkozik növendékeivel, akiket az októberi Tüske Csarnokban megrendezésre kerülő rendezvényre készít. Mihalik Gyuri érkezik helyette Debrecenbe, aki szintén hosszabb kihagyást követőn húz ismét kesztyűt. 

Mondanom sem kell, az augusztus 22-i VENUM buli komolynak ígérkezik, a rendezvény kiemelt médiapartnereként hamarosan egy újabb nyereményjátékkal kedveskedünk nektek, megéri figyelni majd a VENUM VICTRY WOLRD SERIES cikkeket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr737664078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása