TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hendo vs. Lombarddal izmosodhat tovább a UFC 199

2016.04.15. 15:00 td_interim

erbergrg.jpg

Ez itten egy sajtóértesülés.

tdmg_banner.png 

Úgy tűnik, nem kell sokat várnia Dan Hendersonnak arra, hogy kárpótolják a kiesett Lyoto Machida-meccsért, és Hector Lombardnak sem kell tovább keresgélnie a belépőjét középsúlyba. Az a hír járja ugyanis, hogy a UFC egymásnak eresztené a két veteránt a 199-es gáláján.

Az MMA-matuzsálem Hendo most hétvégén verekedett volna Machidával, de a brazil – állítása szerint tudtán kívül – doppingvétséget követett el, így ez a párosítás az utolsó pillanatban a kukában landolt. Öreg Dan legutóbb Vitor Belfort ellen lépett ketrecbe tavaly novemberben, akkor egy teljesen abszurd mérkőzésen kiütéses vereséget szenvedett.

Hector Lombard legutóbbi jelenése sem volt túl rózsás. Ő múlt hónapban tért vissza doppingolás miatti egy éves eltiltásából Neil Magny ellen, és a hülye bíró majdnem megölette, mielőtt a harmadik menet elején leintette volna a találkozót a kubai TKO-vereségével. Az volt Lombard utolsó váltósúlyú meccse, utána nem sokkal bejelentette, hogy visszatér korábbi sikerei terepére, a középsúlyba.

A UFC 199-et június 4-én rendezik a kaliforniai Inglewoodban, és egyre húsosabb a felhozatala: a főmeccsen lesz a Luke Rockhold vs. Chris Weidman visszavágó a középsúlyú bajnoki övért, előttük ott a Dominick Cruz vs. Urijah Faber 3, a harmatsúlyú bajnoki övért, ott tér vissza B.J. Penn Dennis Siver ellen pehelysúlyban, lesz még Dustin Poirier vs. Bobby Green könnyűsúlyban, női szalmasúlyban pedig a Jessica Penne vs. Jessica Andradét rendezik – a brazil most fog először lefogyasztani harmatsúlyból.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr88630438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása