TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Dennis Siver ellen tér vissza B.J. Penn

2016.04.13. 14:22 td_interim

bj_penn_josh_koscheck_mmanewspl.jpg

A találkozót a UFC 199-re szervezték le.

 tdmg_banner.png

Megvannak B.J. Penn visszatérésének koordinátái, és az ellenfele is: a Prodigy június 4-én, Los Angelesben, a UFC 199-en húz újra kiskesztyűt, Dennis Siver ellen. A meccset pehelysúlyban rendezik.

Penn eredetileg már a hó végi UFC 197-en szeretett volna ketrecbe lépni, de ezt elnapolták, év elején ugyanis egy volt alkalmazottja azzal vádolta meg, hogy a bunyós szexuális bántalmazta a barátnőjét. Erre végül nem találtak elég bizonyítékot, így B.J. visszatérését sem késleltették tovább.

A UFC legendás könnyű- és váltósúlyú bajnoka 2014 júliusában vonult vissza, miután TKO-vereséget szenvedett Frankie Edgar ellen vívott harmadik meccsén. Tavaly beiktatták a UFC Hírességek Csarnokába.

Penn visszatéréséről még januárban kezdett el spekulálni mindenki, amikor a bunyós kiposztolt néhány fotót, melyet a Jackson-Winkeljohn MMA Academyn lőtt a klub edzőivel, valamint a Jon Jonesszal és Holly Holmmal. Néhány nappal később Penn hivatalosan is bejelentette, hogy vissza akar térni, és hogy erre a Jackson's-nál készül. Azt mondta, az motiválja, hogy elvegye Conor McGregortól a pehelysúlyú övet, és ezzel ő legyen az egyetlen ember MMA-ban, aki három súlycsoportban is felért a csúcsra.

A UFC 199-nek eddig se volt semmi felhozatala: a főmeccsén jön a Luke Rockhold vs. Chris Weidman 2 középsúlyú bajnoki címmérkőzés, az előmeccsen a Dominick Cruz vs. Urijah Faber 3 harmatsúlyú címmérkőzés, könnyűsúlyban pedig megrendezik a Dustin Poirier vs. Bobby Green összecsapást. Penn a nevével alapból növeli a rendezvény presztízsét, már csak az kéne, hogy a teljesítménye is rendben legyen. Ami azért az elmúlt évek tapasztalatai alapján elég necces.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr698602704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása