TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Viszlát, önkínzás: Hector Lombard újra középsúlyú

2016.03.29. 17:47 td_interim

hector-lombard-in-any-weather_516584_opengraphimage.png

Nem vág többé embertelen fogyasztásokba a kubai.

tdmg_banner.png

Újabb bunyós fog a természetes testsúlyának megfelelő súlycsoportban versenyezni. Hector Lombard Instagramján jelentette be, hogy visszatér 185 fontba, ahol karrierje legsikeresebb időszakát töltötte.

lombard_0.jpg

 

Tessék, megjavítottam pár dolgot. :) Az utolsó meccsemen mindent kihajtottam magamból. Kértem a testemet, hogy működjön, de nem érkezett válasz. Amikor a tested nemet mond, és leáll, semmit sem tehetsz.

 

Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérek az eredeti, 185 fontos súlyomhoz. Most, hogy már nem engedélyezik az infúziót, így tudok a számomra egészségesebb súlyban küzdeni.

Lombardot utolsó meccsén majdnem megölték: Neil Magny rekordszámú hangsúlyos ütést mért rá a földön. Ez a mérkőzést vezető Steve Perceval bíró inkompetenciájának köszönhető, a fenti vallomás alapján viszont Lombard a villámgyors kifulladásáért a kemény fogyasztást teszi felelőssé.

A kubai dzsúdós karrierje nagy részét középsúlyban töltötte, ahol szép sikereket aratott: ő volt a Bellator 185 fontos kategóriájának rettegett, domináns bajnoka. UFC-be való átigazolásakor viszont rögtön csorba esett a tekintélyén, debütmeccsén Tim Boetsch megosztott pontozással legyőzte. Ez után Rousimar Palharest kiütötte, majd ismét megosztott pontozásnak esett áldozatul, amikor Yushin Okami is fölé kerekedett.

Lombard 2013 őszén mutatkozott be 170 fonton, kezdetben elég dicsőségesen: kiütötte Nate Marquardtot, aztán egyhangúan kipontozta Jake Shieldset és Josh Burkmant. Utóbbi meccse kapcsán viszont megbukott a doppingteszten, egy évre eltiltották – a Magny elleni visszatérő bunyót meg már megbeszéltük.

Kérdés, mire fog menni Lombard a középsúly elitje ellen. Egyrészt már 38 éves, másrészt magassága és ütőtávja alapján a könnyűsúlyban lenne a helye. Összehasonlításképp: a kubai 175 cm magas és 180 cm a karfesztávja, a középsúlyú bajnok Luke Rockhold pedig 191 cm magas és 196 centi szélesen lengnek a karjai. És persze csak 31 éves.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr898543990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása