TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Új rekord született, amikor Magny majdnem megölte Lombardot

2016.03.21. 17:13 td_interim

neil-magny-hector-lombard-ufc-fight-night-85.jpg

Igen, a beérkező ütések számáról van szó.

 8_corners_banner_blog.gif

A UFC Fight Night 85 előmeccsén Neil Magny átvészelte a korai vihart, majd a teljesen inkompetens Steve Perceval bíró áldásával majdnem agyonverte az akkor már teljesen paff Hector Lombardot. Első ránézésre is brutális volt az az ütésmennyiség, amit a kubai – többnyire megválaszolatlanul – benyelt, de most kijöttek a hivatalos statisztikák, és kiderült, hogy az a verés konkrétan új rekordot jelent.

Magny a meccs alig több mint két menete során 100 hangsúlyos találatot vitt be a földön Lombardra, és a UFC története során ilyen sok sikeres, jelentős csapást kiterítve még nem nyelt be soha, senki.

Az amerikai csak a második menetben 142-szer talált összesen, ez pedig a UFC történetében a harmadik legtöbb sikeres csapás, ami egy meneten belül esett.

És amellett se menjünk el szó nélkül, hogy Lombardnak ez volt az első kivégzéses veresége 11 éves profi MMA-karrierje során.

Szóval Steve Perceval bírói alkalmatlansága rekordfelállításhoz vezetett. De azért szerintem Magny is meglett volna egy ilyen csúcs nélkül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr38509992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása