TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Az Invicta FC hivatalosan is bemutatta Perjés Dórát

2015.09.22. 18:49 td_interim

12048638_1062553777088683_2097183691_n.jpg 

A TOTALDAMAGE – TDMG arc Perjés Dóri még augusztusban írt alá a világ első számú női MMA szervezetéhez – az Invicta FC most ki is dobolta az eseményt.

 

Először a Facebookon szellőztettük meg az akkor még csak valószínűnek tűnő igazolást, pár nappal később már külön posztban örvendeztünk neki, most pedig maga az Invicta FC hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a legtehetségesebb magyar női harcost, Perjés Dórát.

A szervezet honlapján, sajtóközleményben adta hírül Dóri, és további négy új lány érkezését. A közlemény külön ki is emeli, hogy Perjés 7-1-es mérlegén az összes győzelem szubmissiönnel érkezett. Az igazolásokat leközölte az egyik legkomolyabb, csak női MMÁ-ra specializálódott oldal, a Wombat Sports, a régisulis Sherdog, és a sportág vezető lapja, az MMAFighting.com is.

Ha már megtörtént a hivatalos bejelentés, meg is kértük Dórit, hogy a jövőben, ha ideje engedi, írjon felvezetőket nekünk a komolyabb nemzetközi női MMA meccsekhez, a mérkőzések után pedig értékelje ki nekünk a bunyókat.

És persze most, hogy a nagy nyilvánosság előtt is minden hivatalos, még izgatottabban várjuk Dóri bemutatkozását a szervezetnél!

tdmgstore_rashguard_akcio.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr307809200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása