TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Perjés Dóra hivatalosan is az Invicta FC harcosa (interjú)

2015.08.15. 16:31 td_axl

perjes_invicta_fc.jpg

Kedden toltam ki a facebookra, hogy Perjés Dóri valószínűleg az Invicta FC szervezethez került, mostanra beszélgetve a csapattal és interjút összehozva biztos és örömteli a hír: Dóri a világ legnagyobb, kizárólagosan női MMA szervezet soraiba került. 

 

Perjés Dóra kétségtelenül a magyar női MMA kiemelkedő alakja, aki nem csupán magyar rendezvényeken, de a brazil XFCi rendezvényeit is megjárva tanúbizonyságot tett arról, hogy egy ízig-vérig amazon, harcos lelkű hölgyet tisztelhetünk benne. Az XFCi már önmagában egy nagy lépés volt mind számára, mind pedig a magyar MMA számára, viszont az igazi bomba a héten robbant, ugyanis magyar állampolgárságú küzdősportoló még sosem került olyan magasan jegyzett szervezethez, mint az Invicta Fc.

Az Invicta Fc 2012-ben alakult. Akkoriban profi női MMA meccsek nagy szervezeteknél a Strikeforce részéről voltak biztosítottak. A ZUFFA azonban megvásárolta a Strikeforcet, az UFC pedig akkortájt még nem hozott női bunyókat, csak Ronda Rousey kedvéért nyitottal egy súlycsoportot. Hogy a Strikeforce női állománya ne fusson a szélrózsa minden irányába, megalakult az Invicta Fc, mely kizárólagosan wmma meccseket hoz nekünk. Időközben az UFC ezt a szegmenst is beszippantotta, az Invicta FC pedig egyfajta előszoba lett számukra: TUF show résztvevők érkeztek innen, valamint minden Invicta FC gála az UFC Fight Pass előfizetéssel megtekinthető.

Szóval ide érkezik Perjés Dóri, előre láthatólag a jövő év elején, méghozzá az atom súlycsoportban (47.6 kg felső határ). Ez már csak azért is lelkesítő, ugyanis Dóri eddig jóval a súlya feletti bunyósokkal kényszerült küzdeni itthon és külföldön is, most viszont egyenlőbb esélyekkel mérettetheti meg magát. Dóri menedzsmentjével egyeztetve első körben az körvonalazódik, hogy tőlünk kaptok majd meg minden infót a magyar lány Invicta FC-be tartó útjáról és mérkőzéseiről. Térdremegős ez a buli már most, noha még bő fél év áll előttünk az esetleges első valódi küzdelem előtt. Egy rövid beszélgetés kivonata alább olvasható Dórival és menedzsmentjével, akit a magyar oldalról Nika Dávid képvisel.

TD: Igazi bomba hír volt tegnap este, hogy az Invicta Fc-vel kötöttél szerződést. Hogy jött ez a lehetőség?

Dóri: Az MMAU management Nika Dávidon keresztül keresett meg engem, az eddig mutatott teljesítményem alapján figyeltek fel rám!

TD: Az MMAUManagement is új csapat/személy a karrieredben. Mit lehet erről tudni és segítségükről az Invicta szerződés kapcsán?

Dóri: Sokat nem tudunk róluk, csak annyit, hogy sok harcost képviselnek az Invicta Fc.ben, illetve más nagyobb szervezetekben.

TD: Az "Atom" súlycsoportba érkezel majd a szervezetnél, ami 47.6 kilós súlyhatárt jelent, vagyis végre nem óriásokkal kell küzdened. Gondolom örülsz ennek a lehetőségnek?

Dóri: Nagyon boldog vagyok, hogy végre a saját súlyomba harcolhatok. Eddig 52.2 kg-ban bunyóztam, de 48 kg - al mértem be szinte mindig, így minden ellenfelem nehezebb volt. Szuper lesz hasonló gilisztákkal bunyózni, mint én.

TD: Van már esetleg infód arról, hogy mikor és ki ellen mutatkozol be a szervezetnél?

Dóri: Egyelőre még nincsen semmilyen információ a birtokomban!

TD: Milyen csapatban és kikkel folytatod majd a felkészülést a bemutatkozó mérkőzésedre?

Dóri: Ami az elejétől fogva állandó az életemben, az a Carlson Gracie brazil jiu jitsu csapat és Sztraka Mihály mesterem. A másik fronton pedig álló bunyóban Rácz László csiszolja a tudásomat már egy éve lassan az Érdi Lac K.O. csapatban. Mind a két helyen imádok lenni és edzeni, mert rengeteg segítséget kapok, mind technikailag , mind mentálisan.

TD: Esetlegesen szponzort is keres/biztosít az MMAUManagement számodra?

Dóri: Amerikában igen, itthon viszont magamra vagyok utalva :)

TD: XFCi mérkőzésen gondolom így nem indulsz párhuzamosan. Velük van még szerződésed?

Dóri: Nincsen! Az Invictával kötött szerződés miatt meg kellett szüntetni az XFC-set.

TD: Mik a célok az Invicta szervezetnél? Hülye kérdés... Ayaka Hamasaki a bajnok, ő esetleg célkeresztben?

Dóri: A cél jól teljesíteni és nyerni. Ayaka Hamasakira még korai gondolni. Jelenleg a fejemben az első mérkőzés jár. Utána meg majd a második fog! Lépésről lépésre haladunk :)

Hőség és fitness, lányok, a TDMG Rátok is gondol!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr307708270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása