TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Perjés Dóra a TOTALDAMAGE által támogatottak csapatában

2015.09.11. 20:11 td_axl

perjes_dora_tdmg.jpg

Szűcs Kristóf és Borics Ádám után Perjés Dóra is csatlakozott a TOTALDAMAGE által támogatott tehetséges magyar harcosok csoportjához.

Nem felejtem, ahogy öt évvel ezelőtt a TOTALDAMAGE indulásakor fel-fel tűnt a facebook falunkon egy vékony lány pár képen, aki épp fiúkkal lógott az edzőteremben, vagy épp ezeket a srácokat verte a tatamin. Sokan már akkor felhívták a figyelmem erre a lányra, így a TOTALDAMAGE csapat mindvégig nyomon követte Dóri pályafutását. Talán a legemlékezetesebb pillanat az volt, mikor Dóri a tavaly márciusi WFFA Kontinentális bajnoki címet megnyerte, melyet az induló HFC 01 főmérkőzésén szerzett Eleonora Tassinari ellen. Nagyszerű pillanatok voltak azok, amit még örömtelibb hír követett, hiszen Dóri a brazil XFC szervezethez került Tánczos Gábor menedzselésének jóvoltából. 

A magyar amazon a külföldi mély vízben és óriások ellen is szépen teljesített, győzelemmel és szoros vereséggel a neve mellett summázhatta a brazil kalandot. Az XFC már önmagában egy komoly előrelépés volt karrierjében, de a bomba csak ezt követően robbant: Dórit a világ legnagyobb női MMA szervezete, az Invicta Fc szerződtette soraiba, ennek folyamatában Nika Dávid volt Perjés segítségére. 

Az index.hu is kiemelt figyelemmel kíséri Dóri karrierjét

Az az Invicta Fc, mely a Strikeforce megszűnése után összefogta a legkeményebb wmma arcokat és egy dedikált női szervezet keretén belül biztosít mérkőzéseket és komoly média megjelenést, ismeretséget számukra. Az UFC újkori politikájának és Ronda Rousey hihetetlen népszerűségének köszönhetően a hölgyek immár sokkal nagyobb lehetőségek előtt állnak az USA-ban, az UFC előszobája az Invicta Fc: TUF show résztvevők érkeztek innen, valamint minden Invicta FC gála az UFC Fight Pass előfizetéssel megtekinthető. Szóval ide érkezik Perjés Dóri, előre láthatólag a jövő év elején, méghozzá az atom súlycsoportban (47.6 kg felső határ). Ez már csak azért is lelkesítő, ugyanis Dóri eddig jóval a súlya feletti bunyósokkal kényszerült küzdeni itthon és külföldön is, most viszont egyenlőbb esélyekkel mérettetheti meg magát.
perjes_dora_2.jpg

Mindezeket sorolni is egészen elképesztő az eddigi magyar lehetőségek és bontakozó nemzetközi sikerek fényében, éppen ezért nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy Perjés Dóra csatlakozott a TOTALDAMAGE által támogatott magyar harcosokhoz. Mindez azt jelenti, hogy a TOTALDAMGE ezt követően kiemelt média megjelenést biztosít számára, valamint hazai és külföldi kapcsolatrendszerével támogatja Dóri karrier- és brand fejlődését. Mindebben a TDMG lesz együttműködő partnerünk, mely biztosítja Dóri számára legújabb prémium minőségű küzdősport lifestyle ruházati termékeit. Üdv otthon Dóri ;)

Kövessétek Dórit facebook oldalán is!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr407778866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása