TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Itt a pontos magyarázat, hogy Belfort miért akarta Romerót, vagy Munozt

2015.02.05. 11:19 td_interim

xv_c_20belfort_info.jpg

Mert hasonlítanak Weidmanre. Nem fejre, stílusra.

Apránként mindent részletet megtudunk Vitor Belfort ideiglenes bajnoki címmeccsét illető – halva született – ötletéről. Feleség-menedzsere, Joana Prado Belfort a brazil Globo Extrának magyarázta el, férjével miért találták ki, hogy egy, a UFC középsúlyú bajnoki versenyfutásában hátrébb sorolt, és egy, jelenleg kábé sehol sem jegyzett harcos közül választanák ki az ellenfelet a majdnem igazi öv megszerzéséhez.

Ajánlatot tettem egy ideiglenes bajnoki meccsre: Romero, vagy Munoz. Weidman stílusa hasonló az övékhez. Mármint ők is jobbkezesek és birkózók. A UFC nemet mondott, és Lyoto Machidát ajánlotta nekünk, de ezt elutasítottuk. Úgy gondoltuk, jobb májusig várni. Az edzőtáborban egy Weidman elleni meccsre készültünk. Szomorúak vagyunk a csúszás miatt, de kivárjuk, hogy történelmet írhassunk.

Oké, szóval azért kellett volna vagy Romero, vagy Munoz, mert mindketten olyanok, mint Weidman, csak szarabbak. Valaki itt nem értette meg a – tudom, ideiglenes! – bajnoki cím lényegét.

Foglaljuk össze még egyszer, remélhetőleg utoljára a történéseket: Weidman kidőlésével Belfort izomból kampányolni kezdett az interim bajnoki meccsért, de a UFC a fenti kistáskák helyett két két jóval izgalmasabb ellenfelet, Machidát és Mousasit ajánlotta. Belfort visszakozott, Facebookon csúsztatva magyarázkodott, amivel feldühítette a jelenleg mozgásképtelen Weidmant, aki erre leszellemitörtpézte a brazilt. A leszámolás csúszik, így a UFC február 28-i gálája csajos estévé vedlett a Rousey – Zingano, és a Holm – Pennington főmeccsekkel. Így festenek jelenleg a tervek, a felvezető srácok közt a prelimek főmeccsére szorult majdnemkihívóval:

UFC 184

Ronda Rousey vs. Cat Zingano
Raquel Pennington vs. Holly Holm
Jake Ellenberger vs. Josh Koscheck
Alan Jouban vs. Richard Walsh
Tony Ferguson vs. Yancy Medeiros

Mark Muñoz vs. Roan Carneiro
Roman Salazar vs. Norifumi Yamamoto
Dhiego Lima vs. Tim Means
Derrick Lewis vs. Ruan Potts

James Krause vs. Valmir Lazaro
Masio Fullen vs. Alexander Torres

td_banner2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr307142059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása