TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Vitor Belfort Gegard Mousasira is nemet mondott, inkább Mark Munozzal küzdött volna az ideiglenes bajnoki címért

2015.02.03. 18:53 td_interim

vitor-belfort-new-site.jpg

Folytatódik a Belfort vs szavahihetőség meccs.

 

Az utóbbi napokban nem lehetett egyszerű Vitor Belfort arcbőrének lenni, és ez a mostani fejleményekkel sem lett kisebb kihívás. Kiderült, hogy a UFC-nek arra az esetre is volt megoldása, ha Belfort visszakozik a Lyoto Machida elleni interim bajnoki címmeccstől. Mint hogy pontosan ez történt, életbe lépett a B terv: Gegard Mousasi, de a brazil őrá is nemet mondott. Vitornak is volt viszont egy B terve, ami még Yoel Romerónál is WTF-ebb: Mark Munoz. Erre meg a UFC mondott nemet, miután a röhögőgörcs csillapodtával kitörölte a könnyeket a szeméből. Mousasi ezt tudta hozzáfűzni a történtekhez:

td_banner2.jpg 

Pihenőt terveztem, de a UFC felhívott, és azt kérdezte: meg akarsz küzdeni Vitor Belforttal? Én meg azt mondtam, beszélnem kell az edzőimmel, mert még egyszer nem akarom átélni azt a kiégettség-érzést, hogy harcolok, de csak azért, mert muszáj. Tényleg pihenni akartam, de miután beszéltem az edzőimmel, és mert ez akkora lehetőség lett volna, megjött a harci kedvem.

Csak hát hiába. Mousasi egyébként nem fúj a Fenoménra, azt mondja, megérti, hogy ennyi idősen nem kockáztatja már a (valódi!) címmeccs lehetőségének elveszítését.

A későn kelőknek zárásul összefoglalom, mi történt eddig a Belfort-börleszkben: Chris Weidman megsérül, csúszik a Vitor Belfort elleni középsúlyú bajnoki címmeccs. A UFC felajánlja Belfortnak Lyoto Machidát és az ideiglenes bajnoki címet. Belfort visszautasítja a lehetőséget, majd a Facebookra azt posztolja, hogy mindezt büszkeségből tette. Aztán megszólal Dana White, aki azt mondja, Weidman sérülése után Belfort sms-ek özönét zúdította rá, annyira akart egy interim bajnoki meccset – csak nem Machida ellen. Belfort felesége elkotyogja, hogy a Fenomén kiszemeltje a jóval tapasztalatlanabb Yoel Romero volt. És akkor most ez.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr407137305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása