TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Vitor Belfort megnézte az ajándék ló fogát

2015.02.02. 20:38 td_interim

457859512_0.jpg

Úgy tűnik, az a facebookos sztori a méltóságon aluli ideiglenes bajnoki címről mégsem egészen úgy volt.

 

Chris Weidman kidőlésével a UFC egy ideiglenes bajnoki címmeccset akart összehozni Vitor Belfortnak Lyoto Machida ellen. Belfort ezt visszautasította, majd hosszas Facebook-posztban azzal indokolta döntését, hogy ő nem fog itt szórakozni, eleget tett már le az asztalra ahhoz, hogy csakis az igazi övért harcoljon. Azt talán csak az igazán hardcore fanok hitték el a Fenoménnak, hogy ő valóban pusztán büszkeségből nem hajol le holmi játék-övekért, másokból inkább szemforgatást váltott ki a dolog. Most meg még inkább: megszólalt két, az ügyben szintén érintett fél, és NAGYON kínossá tette a helyzetet Vitornak.

td_banner2.jpg

Az egyik nyilván Dana White UFC elnök volt, aki arról beszélt, hogy Belfort elutasító magatartása azért érthetetlen számára, mert a brazil klasszis nemrég még nagyon is szerette volna azt az interim meccset.

Vitor Belfort folyamatosan egy ideiglenes bajnoki címmeccsért csesztetett. Azt gondoltam: (Weidman) nem lesz olyan sokáig távol, hogy kiírjuk az ideiglenes bajnoki címet. De mégis leszerveztem a meccset. Felhívtam Lyoto Machidát. Ő azt mondta: „küldd el a szerződést.” Visszahívtam Vitort, ő viszont ezt nem tartotta jó ötletnek. Inkább vár. Nagyon meglepett, főleg, miután annyiszor hívott, és annyiszor üzent.

És ez még nem minden. A következő pofon egyenesen otthonról érkezett: Vitor felesége és menedzsere, Joana Prado arról posztolt az Instagramján, hogy Belfortnak nagyon is határozott elképzelései voltak az interim bajnoki meccsel kapcsolatban: Yoel Romero-t akarta, de végül attól a tervtől is elállt. Az Insta-poszt javarészt Prado edzőtermét siratja, amit a hétvégén elpusztított egy vihar, a férje visszakozása csak ennek kapcsán bukott ki a felzaklatott asszonyból. Utólag biztos nagy dicséretet kapott érte.

Szóóóval. Bármit is mondjon a Facebookon, Belfort valójában kézzel-lábbal hadakozott azért a komolyan vehetetlen, ideiglenes bajnoki címmeccsért, már amíg egy masszív, de klasszisok ellen még szűz ellenfelet kellett volna elkalapálni. Aztán amint egy igazi, tapasztalt ász jött be a képbe, Vitor büszkesége hirtelen sértve érezte magát, és arra kényszerítette a köré nőtt testet, hogy az felhúzza az orrát, és fújfújolva elhessegessen mindent, ami nem Az Igazi Középsúlyú Bajnoki Öv. Kíváncsian várjuk Vitor következő Facebook posztját!

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr457134433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása