TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Thiago Silva ismét akcióban

2014.07.01. 18:38 td_adamrepa

Thiago Silva UFC utáni karrierje úgy tűnik kezdetét vette. Egy a Fight Time Promotions nevű szervezet által kiadott sajtóközlemény szerint Silva a szervezet Augusztus 29-i gáláján lesz majd látható. A terep nem teljesen lesz ismeretlen a brazil számára, hiszen a promóció Silva egykori ATT-beli boksz-edzőjének, Howard Davis Jr. tulajdona.

"Egy nagyon jó bunyót láthatnak majd tőlem és a közönség nagyon elégedett lesz, mert ki akarom ütni az ellenfelem. Nagyon örülök, hogy az egykori edzőmnek harcolhatok. "- mondta Silva.

Korábbi problémái és letartóztatása után ez lesz Silva első nyilvános szereplése. A történtek fényében a UFC akkor azonnali hatállyal szélnek eresztette és Dana White kijelentette, hogy soha többé nem kerülhet vissza a szervezethez. Silvát bizonyos feltételekkel és némi anyagiak fejében akkor szabadon engedték, miután ő visszament és kickboxot tanított a Jaco Hybrid Training Center-ben (Vitor Belfort, Anthony Johnson, stb).

Neveltetése, gyerekkora történéseiből érthetőbbé válik, hogy jutott oda az egykori UFC harcos, ahol ma van, ami természetesen nem mentség tetteire, viselkedésére, mindenesetre az tagadhatatlan, hogy még mindig egy nagyon jó harcos. Legutóbbi két meccsét megnyerte és rendszeresen olyan meccseket hozott, ami a rajongóknak nagyon tetszett. Mérlege összesen 16-3, 2 NC-vel. Ellenfele az augusztusi gálára még nem ismert.

 

td_polo_banner2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr1006452299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása