TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Letartóztatták Thiago Silvát?

2014.02.07. 09:58 td_adamrepa

ThiagoSilvaSunglasses.png

Az NBC csatorna egy dél-floridai partnere jelezte: a rendőrség letartóztatott valakit egy címen, ami az adatok alapján a hányattatott sorsú, igen problémás UFC harcos, Thiago Silva bejelentett lakhelye. A jelentés szerint az elkövető a legendás bjj-s Pablo Popovitch-féle MMA akadémián fenyegetett embereket fegyveresen.

A rendőrségi bejelentés után a gyanúsított elhagyta a termet, majd otthon bezárkózott és elbarikádozta magát. Egy SWAT csapat barikádot emelt az ingatlan köré, majd valamivel később a gyanúsítottat már őrizetbe is vette. Egy további információ-morzsa, ami Thiago-ra utal az, hogy Popovitch Silva feleségének, Thaysának a bjj edzője.

A UFC hivatalos közleményt adott ki, melyben elmondják, hogy az esetről ők maguk is csak most értesültek, és mivel jelenleg a tényekre várnak, azokat gyűjtik össze, így egyelőre semmilyen további hozzáfűznivalójuk nincs az esethez.

Silva elvileg a UFC 171-en kéne, hogy találkozzon Ovince St. Preux-val, Március 15-én. Amennyiben a hírek igazak, A UFC már neki is állhat a helyettesítő meccs szervezésének.. Mindenesetre a Fox Sports csatornának nyilatkozó források állítják, hogy valóban Silváról van szó. A névtelenül megszólaló források továbbá arról nyilatkoztak, hogy a szituáció egy Silva és felesége közötti veszekedésből bontakozott ki.

Frissítés:

A történtek azóta megerősítésre kerültek sajnos. A Silva elleni vádak: két rendbeli meghatározott bűntettre irányuló kísérlet, ami halálhoz is vezethetett volna, halált okozó fegyverrel való súlyos támadás és ellenállás az őt felszólító tisztnek.

Egy riporter kérdéseire az alábbiak szerint válaszolt:

- Fegyvert fogott a feleségére?

- Nem.

- Miért ment oda?

- A pénzemet akarja.

- A pénzét? Mi történt?

- A pénzemet akarja, a házamat.

A jelentések szerint sérülés nem történt, Silva felesége és menedzsere pedig nem válaszoltak eddig semmilyen megkeresésre vagy kérdésre.

Silva rendőrségi fotója:

ThiagoSilvamugshot.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr145803353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása