TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Négy új videó sikítja, hogy "Conor McGregor a legnagyobb király!!!"

2015.01.11. 17:02 td_interim

mcgregor_5.jpg 

Ezt nem láttam jönni. Azt ugyan tudtuk, hogy Conor McGregor a UFC új aranytojást tojó tyúkja, hogy marketingelhetőségben a szervezetnél jelenleg nincs párja, illedelmesen a lábai elé is borultunk már, amikor kijött az első teaser a Fight Night 59 elé, és hát az is nyilvánvaló volt, hogy lesznek még Notorious-t ajnározó videók – de emberek, valljuk be, arra egyikünk sem számított, hogy egyszer majd egyszerre négy, azaz NÉGYES (4!!!) új videóval sütik ki az agyunkat. Márpedig ma ez történt.

 

 

Zöldbe öltözött a UFC és a UFC on FOX hivatalos YouTube csatornája. A leprikónszmokingot a Dropkick Murphys szabta tökéletesre: a Shipping Up to Bostonra eddig inni és verekedni volt a legjobb, mostantól fogva viszont Conor McGregort bámulni az. Felszopás biturbó extra: ilyennek kell lennie egy teaser videónak.

A következő két videó a Fighters Cut: Conor visszanézi a meccseit és végig kommentálja őket, ami kábé a legszórakoztatóbb dolog, ami a héten történt (pedig azért volt itt kokózás, kreatívkodás és doppingpara is). Brandao ellen kezdődik a muri:

Poirier ellen pedig folytatódik:

0:30-tól 0:31-ig látható Conor McGregor lényének esszenciája

 

Végül: holnap érkezik a UFC különleges dokuja, a Rising: Conor McGregor is, ami szintén kapott egy teasert:

Szóval ott tartunk, hogy Conor McGregor a világ királya, és rajta kívül nem létezik senki és semmi (esetleg a baconös szendvics). Ez mind szép és jó, de azért ne felejtsük el, hogy a nagy hype közepette is pofára lehet esni, mint ahogy ilyen is volt már:

Ja igen, Joseph Duffy épp most írt alá a UFC-hez. De ez senkit sem érdekel, mert CONOR MCGREGOR.

td_ertesites.gif 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr707061479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása