TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jon Jones visszaeső kokainista?

2015.01.08. 10:18 td_interim

20150103114621_5d3_4181.JPG

Nem csak az online népművészek munkáira, a varjak károgására sem kellett sokáig várni a Jon Jones-kokainbotrány kirobbanását követően. Greg Howard, a Deadspin újságírója, aki a UFC 182-t megelőzően monumentális portért írt a „minden idők legjobbja”-címért bejelentkező Jonesról, újabb cikkében azt sugallja: a félnehézsúly és a p4p listák királyának kapcsolata a kokainnal nem pusztán futó kaland.

Ez nem előzmények nélküli eset. Amikor a sztoriját írtam, sok pletykát hallottam Jon kokainhasználatáról, némelyik túlment azon, mint amire az ember egy gazdag, fiatal celebnél számítana 2014-ben. Nem foglalkoztam velük, részben azért, mert óriási a távolság a pletyka és a biztos tény között, részben pedig azért, mert (Jon) sikere is bizonyítja, hogy bármit is művel késő éjjeleken, az aligha érinti sportolói teljesítményét. Meg kell jegyezzem viszont, hogy több mint valószínű, hogy ez egy olyan dolog, ami valóban kihathat a karrierjére, és nem pedig egy egyszeri rossz döntés az éjszakában. Pár perce ezt az SMS-t kaptam egy Jones-hoz közeli forrástól: Nem tudom elhinni, hogy ilyen sokáig tartott Jonnak, hogy lebukjon a kokóval.

Howard kellőképpen óvatosan fogalmaz ahhoz, hogy ez is csak pletyka színvonal legyen, de biztosak lehetünk abban, hogy ezek után minden újságíró kettőzött erővel vetődik a témára, és az összes szőnyeg alá benéznek majd bizonyítékért.

 

nyeremeny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr447050415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása