TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jon Jones simán megverekedne Cain Velasquezzel

2015.01.05. 11:40 td_interim

jon-jones1.jpg

 

Miután a UFC 182 főmeccsén a vártnál jóval simábban, egyhangú pontozással legyőzte Daniel Cormiert, máris újabb kihívások felé kacsintgat Jon Jones. A félnehézsúlyú bajnokot a gálát követő sajtóeseményen kérdezték jövőbeli terveiről, köztük arról is, hogy felmenne-e nehézsúlyba, hogy megmérkőzzön az ottani királlyal, a pound for pound listák másik éllovasával, Cain Velasquezzel. Jones nem hezitált a válasszal.

Egy szempillantás alatt kiállnék Cain Velasquez-zel. Tényleg megtenném. Imádnám, ha megverekedhetnék az AKA (American Kickboxing Academy, Cormier és Velasquez klubja) legjobb sportolóival. Hiszem, hogy le tudnám győzni mindegyiküket. A mi csapatunk a legjobb a világon.

Jones egyelőre marad félnehézben, és várja a Rumble – Gustafsson meccset, ahol eldől, ki lesz a következő kihívója. De Bones célja az, hogy idővel ő legyen minden idők legjobbja, ehhez pedig valóban keresve se találhatna jobb utat annál, ami Velasquezen keresztül vezet.

 

 

nyeremeny.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr927043345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása