TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jon Jones kokainnal bukott meg a cuccteszten!!!

2015.01.07. 09:00 td_axl

jon-jones-cocaine.jpg

ÉÉS itt az a bomba, amivel 2015-öt indítani lehet, hogy emlékezz is egy év múlva, az idei évkezdésre. Jon Jones és Daniel Cormier meccse olyan felhozó hypeot kapott, amit maga a meccs már nem szolgált ki annyira, de az utójáték ismét érdekesnek ígérkezik, sőt, miazhogybaszki!

 

Jon Jones véletlenszerű drogteszten esett át az UFC 182 előtti időszakban, egészen pontosan december 4-én, mikor is lebukott kokainhasználat miatt, benzoylecgoninet találtak a szervezetében. Miután a tesztelő NSAC a WADA szabályzatát követi, a benzoylecgonine pedig nem minősül teljesítményfokozó szernek, így nem tiltották el Jonest a bunyótól! ÓÓ, tényleg? Olyannyira nem volt publikus ez az infó az UFC berkein belül, hogy Joe Rogan rádióműsorában értesülve hajnalban a hírről egészen lehidalt. Vagy csak jól játszotta a szerepét, de akkor meg nagy kapufuckot lőtt, mert első kérdése az volt, hogy vajon Jones most így elveszíti a címét? 

Rogan reakciója a hír hallatán

Mert hát emlékezzünk csak vissza, hogy Nick Diaz a sokkal enyhébb kategóriába sorolható mariskafogyasztási történetével közel egy évet töltött kispadon, az UFC meg hevesen elhatárolódott tőle, hogy ez rossz fényt vet a sportra. Gondolhatnád, hogy akkor ez a minimum, ami Jones-al is történik épp, de az UFC közleményben tudatta, hogy szomorúak a fejlemények miatt, de örülnek és támogatják Jones azon kezdeményezését, hogy rehabra megy. Mert igen, Bones azonnal szintén közleményben tudatta, hogy elvonóra megy, meg sajnálja a történteket és bocsánatot kér mindenkitől, akit ezzel cserben hagyott. 

td_polo_banner2.gif

Hmm, a ZUFFA trösztellenes per előtt, mikor az egyes bunyósok azt mérlegelik, hogy megalázottsági szintjüktől függően csatlakozzanak-e a perhez, az UFC effajta egyenlőtlen bunyós-kezelési politikája érdekes fejleményeket szülhet. Mert a Twitteren már megy az anyázás, elsősorban kirakott, vagy UFC-be vágyó, de oda meghívót nem kapó arcoktól.

Eltekintve attól az aprócska ténytől, hogy Jones az UFC egy potenciális, vagy talán már GOAT státuszban leledző harcosa, aki kapcsán épp szupermeccsekre számíthat a közeljövőben, nem fogja porba alázni, PPV eladásait hazavágni. Persze a GOAT besorolási igyekezet ezzel kap egy bazi nagy pofont is, mert ugye Fedor esetében sosem hallottunk kokainos hírt, meg valószínűleg nem is fogunk. 

Daniel Comier meg elegánsan nem csatlakozott a Jones-ba rúgni igyekvők táborába, pedig a meccsük után Bones még ekézte kicsit, mondván: reméli, valahol épp sír DC. Ez amúgy be is jött neki, Cormier a kokainos hírre azonban csak annyit reagált, hogy sok sikert kíván mindehhez a bajnoknak, mert sok ember példaképe, meg kell gondolnia, mit és hogyan cselekszik. Mi jön ezek után? Szavazhatsz alább!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr587049333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása