TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A Zuffa nagymenő védőügyvédeket igazolt le a trösztellenes perhez

2015.01.06. 14:18 td_interim

xdana-white-ufc-president-642x427_jpg_pagespeed_ic_nmlmg_isuu.jpg

A Zuffa és a UFC nemrégiben bejelentette, kiknek a segítségével fogja megvédeni magát a harcosok egyre szaporodó trösztellenes perei ellen. A választás a New York-i központú Boies, Schiller & Flexner ügyvédi irodára esett. Az iroda egyik vezetője, Bill Isaacson szerint a UFC-nek minden esélye megvan arra, hogy megnyerje a pert, mert ezekben a jogi eljárásokban az ítélet általában azoknak a cégeknek kedvez, amelyek a fogyasztók igényeit kielégítő új termékeket és szolgáltatásokat dobnak a piacra. A UFC pontosan ezt tette a ketrecharccal.

Szerény alapokról építettünk fel egy népszerű vállalkozást, a rajongók és harcosok igényeinek kielégítésével. Emberek milliói nézték a meccseinket, jelentős egészségügyi és biztonsági előírásokat vezettünk be sportolóinknak, és a harcosok szabadon tárgyalhatnak a szerződéseik részleteiről. Büszkék vagyunk a cégre, amit felépítettünk, biztosak vagyunk a jogi pozíciónkban, és győzni szándékozunk ebben a perben. - közölte a Zuffa.

A Boies, Schiller & Flexner védte meg sikeresen az Applet saját trösztellenes pereinek egyikében, és szintén ők védelmezték sikerrel az American Expresst a Visa és a Mastercard ellen. A vádat képviselő Joseph Saveri ügyvédi iroda a Google, az Adobe és az Intel ellen is nyert már, és az ő portfóliójukban is szerepel egy sikeres Apple trösztellenes per, csak a lövészárok másik oldaláról.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr427046633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása