TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Brandon Vera vezetésével újabb harcosok perelték be a UFC-t

2015.01.02. 17:21 td_interim

dana-white-buda-mendes1.jpg

A UFC egykori nehézsúlyú/félnehézsúlyú reménysége, Brandon Vera is csatlakozott az első számú MMA szervezet elleni hadjárathoz. Vera és társa, Pablo Garza december 24-én indították el saját trösztellenes perüket Dana White-ék ellen.

brandon-vera-ufc-105-pre-031-478x270.jpg

Vera 4-0-ás mérleget lapátolt össze a UFC-be kerülése kezdetén, de később nem tudott felnőni az elvárásokhoz, és 8-7-1-es mérleggel zárta nehéz- és félnehézsúlyú pályafutását a szervezetnél. Az elit harcosokkal nem tudott mit kezdeni. Frank Mirt ugyan megverte, de vereséget szenvedett Tim Sylviától, Fabricio Werdumtől, Randy Couture-tól, Jon Jonestól és Shogun Ruától is. Tavaly nyáron, a UFC 164: Henderson vs Pettis 2 gálán, nehézsúlyban Ben Rothwell kiütötte, ezzel Vera repült a szervezettől. Idén december ötödikén, a ONE FC 23-on tért vissza a ketrecbe, ahol fejre mért focirúgással végezte ki ellenfelét.

pablo-garza-7.jpg

Pablo Garza 2010 decemberében debütált a szervezetnél a The Ultimate Fighter 12 döntőiben. Az addig nagyon ígéretes pályafutás a UFC-ben - Veráéhoz hasonlóan - nem tudott kiteljesedni, a pehelysúlyú Garza 3-3-as mérleggel zárt végül a szervezetnél, utolsó meccsén Diego Brandao fojtotta ki 2013 áprilisában, a UFC on FUEL TV 9: Mousasi vs Latifi gálán. Állítása szerint 2012-ben a UFC az összes harcosát megkérte arra, hogy írjanak alá egy nyilatkozatot, mely azt állította, hogy a UFC nem monopólium, és méltányosan kezeli harcosait. Garza nem írta alá a dokumentumot.

Veráék pere előtt, december 22-én két további, kevéssé ismert harcos, Javier Vazquez és Dennis Hallman indított jogi eljárást a UFC ellen.

vazquez.JPG

Vazquez

Vazquez csak egyszer küzdött a UFC-ben: 2011. június 26-án a Kongo vs Barry gálán Joe Stevensont győzte le. Ezt megelőzően öt meccse volt a WEC-ben. 2013-ban vonult vissza.

hallman.jpg

Hallman

Dennis Hallman pályafutásának több UFC-s szakasza is volt. A legelső meccsét a szervezetnél a UFC 29-en vívta, amikor az első menetben karfeszítéssel legyőzte a később a váltósúly legendájává váló Matt Hughes-t. A továbbiakban kisebb szervezetek és UFC-s szereplések váltották egymást karrierjében, de az igazi sikerek elkerülték.

Mind a négy harcos hajszálra pontosan ugyanazért perel, mint a Le – Fitch – Quarry trió, és őket is ugyanazok az ügyvédek képviselik. További harcosok perindítására is számítani lehet a közeljövőben – írja belső forrásokra hivatkozva a Bloody Elbow.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr407008747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása