TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Conor McGregor két percen belül kivégzi Dennis Sivert

2015.01.09. 19:14 td_interim

mcgregor-header.jpg

A UFC semmit sem bíz a véletlenre: már az agyonhájpolt 182-es gálán megnyitotta a következő promóciós frontot, amikor Joe Rogan műholdas kapcsolással röpke interjút készített a pehelysúly jelenlegi, és az egész szervezet egyik legnagyobb sztárjával, Conor McGregorral. McGregor január 18-án, a UFC Fight Night 59-en Dennis Siver ellen lép ketrecbe, ha pedig győz, megkapja azt, amiért olyan hangosan kampányolt: Jose Aldót és egy stadionharcot Dublinban.

roganconor.jpg

Minden pontosan úgy történt, ahogy megmondtam. Focistadionokról beszéltem. Bajnoki címekről. Erről beszéltem és most ez történik. Csodálatos dolog, ha képes vagy megjósolni a jövőt, és úgy érzem, bennem megvan ez a képesség.

Az orosz-német veteránnal még annyit sem szándékozik cicázni, mint amennyit ellenfeleivel általában szokott: most nem elégszik meg a szokásos jóslatával, hogy az első menetben kiüti. Most két percen belül tervezi letudni a melót.

Szóval január 18-án, úgy érzem, két percen belül meg fogom állítani Dennis Sivert. Átgondoltam pár lehetséges forgatókönyvet, de nem látom, hogyan tudná átvészelni az első két percet. Rutinos veterán, egy kickbox és taekwondo szakértő, ő a legtapasztaltabb vetélytárs, akivel valaha is dolgom volt. De azt érzem, hogy két percnél kevesebb időn belül ki fogom végezni, és ismétlem: ez nyitja meg majd az utat az írországi focistadionhoz.

 

Szóval esélyünk sincs arra, hogy fellélegezzünk, máris zakatol tovább a UFC hájpvonat, de ezt most egyáltalán nem bánom. Mert az éveken át húzódó, a nyár óta pedig elviselhetetlenül felpörgő, a végére már egyenesen idegileg kimerítő Jones – Cormier savazás után megint eljött a nagypofájú faszagyerek McGregor, hogy viszategye a trash talkot oda, ahova való: a telesírt naplóoldalak helyett a nagyszínpad csillogásába.

360 head remover.

A video posted by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Conor itt épp azt a tornagyakorlatot mutatja be, amellyel le fogja szakítani Siver fejét. 

UPDATE: Edzője, John Kavanagh szerint Conor álomvilágban él, ha azt hiszi, két perc alatt lerendezheti Sivert. Ő azt mondja, egy perc is elég lesz. 

nyeremeny.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr827045035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása