TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Sapo Santos megint Föld körüli pályára állított egy fejet (videó)

2016.02.22. 16:33 td_interim

Furcsa ember Luis Santos, kedvenc hobbija mások fejének lerugdosása. Ennek utoljára az XFCi-ben adta tanúbizonyságát, ahol egy Anderson Silvát megszégyenítő frontrúgással fejezett be egy mérkőzést, de szombaton letudta a kötelezettséget jelenlegi kenyéradója, a ONE Championship felé is.

Sapo a szervezet 39. gálájának főmeccsén Rafael Silvával verekedett meg – nem tartott sokáig a váltósúlyú összecsapás. Santos az első menet elején, tulajdonképpen az első jelentősebb csapásváltással kiütötte Silvát: először földre küldte egy óriási, közbelépős állon térdeléssel, aztán lent még megkínálta két nagy fejbe-focirúgással is.

Sapo számára egy újabb Ben Askren elleni címmeccsen kívül nincs értelmes párosítás. Ez ugye első nekifutásra röhejes volt, ráadásul be is szüntették szembenyúlás miatt, a pótlásnak kiírt második randi tavaly novemberben azért nem jött össze, mert Santos nem tudott lefogyasztani – ebből elég komoly szájkarate lett. Harmadikra csak összejön, ugye?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr608411262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása