TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ez a frontrúgásos KO még Anderson Silváénál is brutálisabb

2015.01.09. 10:31 td_interim

Luis „Sapo” Santos az XFC International 3 gálán, Sao Paulo-ban lépett ketrecbe Alfredo Morales ellen, és a bal lábát sem hagyta otthon. Sapo a váltósúlyú meccsen harmadik menetének elején indította azt a frontrúgást, amivel még Anderson Silva legendás, Vitor Belfortot padlóztató támadását is lepipálta. A Póknak szüksége volt még néhány ütésre ahhoz, hogy bebiztosítsa a finisht, Santos rúgása viszont olyan elemi erejű volt, hogy Morales egyből úgy omlott össze, ahogy az épületek szoktak robbantásos bontáskor. Azért emlékeztetőül, itt van Silva klasszikus akciója is:

 

Sapo az XFC-s csodarúgással 60-9-1-re javította mérlegét. Azóta már a ONE FC-ben vitézkedik, ahol novemberi bemutatkozó meccsén Bakhtiyar Abbasov ellen szintén diadalmaskodott, szintén látványos finish-sel.

td_polo_banner2.gif 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr237047917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása