TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Röhejes volt Ben Askren címvédése, ráadásul be is szüntették szembenyúlás miatt

2015.04.24. 17:53 td_interim

ben_facepalm.jpg 

Benny Hill zenét vágna alá valaki?

 

Ben Askren első ONE Championship-es címvédésén egy rövidre zárt bohózatot láthattunk a ketrecben. Pedig erősnek ígérkezett a meccs: a saját bevallása szerint a UFC-n kívüli legjobb harcos azzal az emberrel nézett farkasszemet, akinek ez a falbontó erejű rúgása még Anderson Silváét is megszégyenítette.

Luis „Sapo” Santos igazi kickboxer, biztos izgalmas lesz látni, mihez kezd Askren világverő birkózásával – gondoltam. Aztán elindult a meccs, és onnantól fogva inkább azon gondolkoztam, hogy most akkor röhögjek, vagy inkább temessem az arcom a tenyerembe.

A Chuck Liddell-ien megpocakosodott Askren ugyanis annyira gyámoltalan, ehh, mit gyámoltalan: SZAR levitel-kísérleteket mutatott be, hogy komolyan azon kezdtem el tanakodni, hogy ezt most direkt csinálja-e. Előkészítés, időzítés nulla, Sapo öt kilométerről olvasta a vetődéseket, így Askren szó szerint sorozatosan pofára esett, és vergődött, mint egy partra vetett zsírponty. Ráadásul az utolsónál sikerült belenyomnia a hüvelykujját a brazil szemébe, aki a kényszerszünet letelte után sem volt képes folytatni a harcot, így a meccset leintette a bíró, eredmény nincs. Hát, nem ez fogja meghozni a világuralmat a ONE-nak, Askrennek meg pláne nem. Johny Hendricks most valahol Texasban nagyon röhög.

otg_banner_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr57396044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása