TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A hájp él – UFC 194 Embedded on FOX

2015.12.07. 16:30 td_interim

 conor1.jpg

 

Kattintás után jön háromnegyed óra együttlét McGregorral, Aldoval, Weidmannel és Rockhold-dal.

 hfc_12_banner_336x280.jpg

Lehetetlen MMA meccsnek még akkora hírverést csinálni, mint amekkorát a nyárra tervezett, de utolsó pillanatban meghiúsult Jose Aldo vs. Conor McGregor kapott. Azt egy komplett Föld körüli médiaturné vezette fel, megannyi őrült pillanattal – csak hogy hiábavalónak bizonyuljon minden Aldo bordasérülése és visszalépése miatt.

A most szombatra csúszott második nekifutás alapból hátránnyal indult, amit a felvezetésben aligha lehetett volna ledolgozni, és a UFC igazából meg sem próbálta. Most nem volt több állomásos cirkusz, valószínűleg azért, mert egy újrázástól már Dana White igazgató is hülyén érezte volna magát, meg azért is, mert – ide a rozsdás bökőt – Aldo nem lett volna hajlandó ismét végigszenvedni azt a kegyetlen emberkísérletet, amivé számára McGregor a sajtókötelezettséget változtatta.

aldo_2.jpg

Ehelyett a legutóbbi Ronda Rousey-jelenés gyakorlatát követve a UFC háromnegyed órás, tévés promót készített a 194. gálának. Ez kis részben a Chris Weidman vs. Luke Rockhold középsúlyú címmeccsre fókuszál, javarészt viszont a főmeccsel, a Jose Aldo vs. Conor McGregor pehelysúlyú címegyesítő mérkőzéssel foglalkozik. A filmet szombaton tűzte műsorára a FOX, ti meg nézzétek meg most: 

Na, felszopódtatok már?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr148146254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása