TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ronda Rousey miatt a feje tetejére állították a UFC 193: Embeddedet

2015.11.09. 15:21 td_interim

rondaufc193.jpg 

Netes sorozat helyett főműsoridős tévés produkció lett belőle. Katt és nézd!

venumxtdmgstorex770x363_2.png 

A UFC nagyjából azzal indította el az Embeddedet, hogy legyen egy sorozat a PPV-gálákat felvezető hetekben, melynek az epizódjait megnézheted a telefonodon munkába menet, a buszon ülve – egy műsor, ami betekint a kulisszák mögé, és bár többször unalmas és redundáns, mint nem, azért mindenki csekkolja. És kizárólag a netre készült – ezért is hívják Embeddednek, a beágyazhatóságára utalva.

Ehhez képest a hétvégén lement egyetlen, csaknem háromnegyed órásra hizlalt epizódban a UFC 193 Embedded – a FOX csatornán. Nem sorozat, nem az internetre hegesztették, nem a bunyóhetet követi végig és nem unalmas – hogy mindezek után miért tartották meg a nevét, arról halvány lila gőzöm sincs. Ez itt egy komoly – sőt, minden eddiginél komolyabb – UFC Countdown videó, és ironikus módon leginkább Rousey nemrég visszavonult ősellensége, Floyd Mayweather Jr. meccseit felszopó produkciókra hajaz.

A közel háromnegyed órás tévéműsor Ronda Rousey és Holly Holm UFC 193-mas főmeccsére koncentrál, persze azon belül is leginkább Rouseyra. Celebek egész sora borul le Ronda elé Mark Walhbergtől Arnold Schwarzeneggerig, úgyhogy ha eddig valaki nem tudta volna, hogy Rowdy SZTÁR, most már tudja. Ja, az Embedded végén még Joanna Jedrzejczyk és Valerie Letourneau előmeccse is kap tíz percet. 

A UFC 193 Melbourneben lesz szombaton, a hetvenezres férőhelyűvé bővíthető Etihad Stadionban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr68065172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása