TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Máris nyert McGregor? – UFC 189 World Championship Tour Embedded, első epizód

2015.03.23. 18:11 td_interim

conor_aldo_farkasszem.jpg 

Úgy tűnik, a folyamatos emberkedéstől még egy Jose Aldo is becsavarodik.

 

Szintet lépett a UFC promó-szakosztálya: a Jose Aldo – Conor McGregor sajtóturné is Embedded-sorozatot kapott. Eredetileg csak a számozott, tehát bajnoki öv sorsáról döntő gálák elé járt ez a fajta felszopó, de már a McGregor – Siver-féle Fight Night is megkapta a magáét, most pedig példátlan módon egy olyan eseménysorozat kulisszái mögé leshetünk be, aminek a végén nemhogy harc nincs, hanem hát semmi sincs. De itt a hivatalos bizonyíték: McGregorral még a semmit is el lehet adni.

A UFC egy tizenkét állomásos rendezvénysorozattal veri az üstdobot az év egyik legnagyobb, és kétségkívül legjobban várt leszámolásának. A UFC 189 World Championship Tour március 20-tól 31-ig haknizza keresztbe-kasul a világ MMA-val leginkább fertőzött felét, Las Vegastól Bostonon át Londonig, a co-main event Robbie Lawler – Rory MacDonald 2 miatt Kanadában is tesznek egy minikört, hogy végül McGregor főhadiszállásán, Dublinban csúcsosodjanak ki az események. A turné első állomása Aldo otthona, Rio de Janeiro volt. 

Nem tudom, ki találta ki ezt a promókört, de valami eszeveszettül perverz a fazon, abban biztos vagyok. Kevesebb idő alatt is kikészültek már harcosok a Conor-kezeléstől, erre most tizenegy teljes napig összezárják Aldót McGregorral. Lehet bármilyen kemény a bajnok, és mutathatja magát továbbra is nyugodtnak, a végeredmény borítékolható. Míg a nagypofájú ír a fújolásra fittyet hányva fickándozik az ellenség legfőbb támaszpontján, addig Aldo már otthon a plafonon van, iszonyúan felhúzta a kőkeményre sikerült első közös sajtótájékoztató és farkasszemezés. És ez még csak az első volt a sok közül.

conor-sign-up.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr277295485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása