TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Conor McGregor dartsnyilakat vágott Jose Aldo fejébe

2015.03.20. 18:55 td_interim

conordarts.jpg

Személyi sérülés nem történt.

 

Ma hajnalban indult a UFC 189-et beharangozó sajtókörút, első állomásaként ledobták Conor McGregort Rio de Janeiro kellős közepére, egy ír pubba, ahol a Notorious szíjjelborítással legyőzte a dél-amerikai országot. Közönségtalálkozó-best-of.

 

A UFC – ismerve Conor és Jose focis múltját – ravasz fogással megpróbálta őket egy focipályára terelni, hátha – egyelőre labdával – lerúgják egymás fejét, de az ír nem állt kötélnek: 

Megpróbáltak rávenni, hogy együtt focizzak vele. Mi a fasz? Nem focizom vele, nem jópofizom, nem azért jöttem, hogy játsszak ezzel a bolonddal. Azért vagyok itt, hogy megöljem.

Naná. Meg ilyenek is elhangzottak még a tuti-hogy-nem-viszkiszagú szájából: 

Készen állok arra, hogy akár holnap harcoljak. Ha valami beindul, én ott leszek. Nincs itt a Bizottság, szóval ha beindul a betonozás, én résen leszek. Erre mérget vehetsz. Az emberek azt hiszik, hogy ez egy vicc, hogy udvari bolondot játszom. Majd holnap meglátjuk, ki a vicc.

Mert hogy ma meglesznek az első farkasszemek is. Addig is buli van: 

Engem imádnak itt. Enyém a város. Enyém Rio. Hol van José? Nincs itt. Azt pletykálják, elmenekült az országból.

És még száz csuda dolgot mondott az írek Guinness utáni második legkelendőbb exportcikke, de a legnagyobbat persze az robbant, amikor elkezdett dartsnyilakat vagdalni Jose Aldo fényképébe – a buli tetőfokán már félmeztelenül és napszemüvegben, aztán egy asztal tetejére szökellve széttépte a kilyuggatott fotót, beletömte a szájába, és úgy üvöltött:

 

Conor McGregor a showcsinálás pound for pound királya. És ez még csak a sajtóturné első állomása volt.

 

Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

 td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr547287141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása