TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: A bokszlegendák kiállnak Rousey mellett, kivéve a tudodkit, aki most nagyon röhög

2015.11.16. 17:01 td_interim

030414-ufc-floyd-mayweather-jr-ronda-rousey-dc-pi_vresize_1200_675_high_45.jpg 

Mayweathernek a legszebb öröm a káröröm.

 425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png

Ronda Rousey – huszadszorra is leírjuk – történelmi kiütéses vereséget szenvedett Holly Holmtól vasárnap hajnalban, a UFC 193 főmeccsén. A harmatsúly ex-bajnokát most mindenféle celebek mellett a boksz nagyjai is támogatásukról biztosítják különböző social media felületeken – nyilván Floyd Mayweather Jr.-t leszámítva, aki elképesztően nagyot élvezkedett női ellenlábasa kudarcán. De menjünk sorban, következzenek az együttérzés szavai:

Az igazi bajnokokat nem a győzelmeik határozzák meg. Még mindig dicső vagy.

- Mike Tyson

Muhammad, Frazier és Foreman is elbukott, RONDA ROUSEY, mi mind visszatértünk, és te is vissza fogsz.

- George Foreman

Lennox Lewis már kritikusabb hangot ütött meg – teljes joggal, hiszen Ronda boksza eddig sem volt jó, és vasárnap hajnalban sem volt az:

Ronda boksztudását leleplezte, és majdnem amatőrnek láttatta egy igazi öklöző, aki ráébredt arra, hogy minden egyes alkalommal betalálhat a balegyenesével.

De ezzel együtt ő is azt üzente Rouseynak, hogy fel a fejjel:

És akkor mindezek után tekintsük meg, mit posztoltatott haverjával, 50 Centtel Floyd Mayweather Jr.:

50centronda.jpg 

Mayweather és Rousey tavaly óta ugatják egymást, kicsit fárasztó, de többnyire tényleg elég szórakoztató módon, amit csak még jobban megtolt a „RR totál leverné May-t”-vonat. Csak azt nem értjük, Floyd miért a spanjával végeztette el a piszkos melót. Talán arra számít, hogy így kevesebben fújnak majd rá – hogy közben világosan ott van a kép leírásában, hogy övé volt az ötlet? Talány.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr688083656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása