TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Most robban fel a világ: még Mayweather is elismerte Rousey nagyságát... vagy valami olyasmi

2015.08.07. 17:31 td_interim

rousey_5.jpg 

Floyd rendeskedett egyet – a maga módján.

 

Floyd Mayweather Jr. nem az az ember, aki bő kézzel osztaná a dicséretet, sőt, önmagán kívül általában csak a pénzével foglalkozik – meg néha azzal, hogy megveri aktuális partnerét. Ezzel együtt persze a világ egyik legjobb és legnépszerűbb bokszolója, akinek minden szavára odafigyel a világ – ezért is van most nagy visszhangja annak, hogy Money az ESPN SportsCenter című műsorában néhány nappal ezelőtt – kapaszkodjatok – megdicsérte Ronda Rouseyt.

Persze ne ilyen GSP-szintű dzsentlemankedésre számítsatok, mégiscsak arról az emberről van szó, aki „Minden Idők Legjobbjának” keresztelte el saját magát. A nagy riszpektálás például ezzel kezdődött:

Még nem láttam olyan MMA harcost, vagy bokszolót rajtam kívül, aki megkeresett volna több mint 300 millió dollárt 36 perc alatt. Majd ha ez sikerül Rondának, akkor beszélhetünk.

Csak hogy mindenki tudja, mi a stájsz. A következő körben viszont kegyeskedett elismerni egy másik sportoló teljesítményét, és talán még az aranygyűrű sem esett le az ujjáról:

Korábban nem tudtam, ki Ronda Rousey, szóval elhiszem, hogy akkor felhúzta magát ezen. Szeretnék gratulálni Ronda Rouseynak és a UFC-nek. Fantasztikus munkát végeztetek, én már azt hiszem hat, vagy hét ESPY Év Küzdősportolója díjat nyertem. És tényleg azt gondolom, hogy most Ronda érdemelte meg. Gratulálok Ronda Rouseynak.

Klasszikus May: először kifejti, hogy ő mekkora király, aztán azért megsimizi a másik ember fejét is. De tudjátok mit? Tőle ez tényleg elismerés, irónia nélkül.

Mayweather arra reagált így, hogy idén Ronda Rousey nyerte meg az ESPY „Év Küzdősportolója” díjat, az átvétel után pedig bravúrosan-viccesen beszólt a bokszolónak, visszaszúrva egy tavalyi interjú miatt, amikor May egy kérdésre válaszolva azt mondta, hogy azt sem tudja, kicsoda Ronda Rousey.

Ami a fizukat illeti, épp mostanában szegezték Rouseynak a kérdést, hogy zavarja-e, hogy – bár jól megfizetik – közel sem keres annyit, mint Mayweather. Ronda ebből most nem csinált feminista kérdést (pedig lehetne), és elütötte annyival a dolgot, hogy Maynek már 48 profi meccs van a háta mögött, neki meg csak 12, úgyhogy megérti a különbséget. Elegáns.

Közben hivatalossá vált Mayweather – elvileg – legeslegeslegutolsó meccse is, Andre Berto ellen búcsúzik el, szeptember 12-én, Las Vegasban.

• TDMG 󾆳 Born & Raised •Ez a becsületes póló is ott lapul a webstore polcain. TDMG Born & Raised:...

Posted by TDMG on Friday, August 7, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr967688824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása