TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Új trend van születőben? Ronda Rousey is beoltotta Mayweathert

2015.07.17. 11:40 td_interim

ronda-rousey-mma-ufc-184-ronda-rousey-media-day2.jpg 

A női terminátor elhappolt Floyd elől egy díjat, aztán kicsit meg is taposta a bokszolót.

 

Gyerekek, itt a legújabb mém: égessük porrá Floyd Mayweather Jr.-t! A világ legjobb bokszolóját nemrég Manny Pacquiao oltotta be emlékezetes módon, és most a UFC női harmatsúlyú világbajnoka, Ronda Rousey is csatlakozott a bravúrosan csúfolódók csapatához.

Rousey nyerte el az ESPN csatorna nívós ESPY díját a legjobb harcosnak járó kategóriában. Ronda ezzel lenyomta UFC-s kollégáját, Donald Cerronét – és a díj másik nagy várományosát, Floyd Mayweather Jr.-t is. Átvételi beszédében Ronda úgy odapirított Floydnak, hogy azt a hőhullámot szenvedjük ma is. Figyelj:

Kíváncsi vagyok, hogy érzi magát Floyd most, hogy a változatosság kedvéért egy nő verte meg őt.

Igen, tudom, aztakurva... de ezzel még nincs vége:

Na most tegyél úgy, mintha nem tudnád, ki vagyok!

Két mondat – együtéses KO. Az első rész nyilván arra utal, hogy Mayt hatszor vádolták meg háztartáson belüli erőszakkal, és két hónapot ült is, amiért megverte három gyereke anyját. A második értelmezéséhez meg itt egy videó tavaly nyárról: 

Egy sajtótalálkozón arról kérdezték May-t, hogy mit gondol Ronda Rouseyról. Erre azt mondta: „I don't know who he is” – azaz „nem tudom, ő kicsoda.” Ráadásul mindezt hímnemben. Na, most már biztos tudja, ki Rousey, ahogy azt is, hogy Rousey egy nő.

gettyimages-472161378_0.jpg

owned

Ronda egyébként elvitte a legjobb női sportolónak járó ESPY-t is. Ebben a kategóriába a női tenisz abszolút királynőjét, Serena Williams-t nyomta le. Neki nem szólt be semmit. 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr917632144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása