TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hamarosan megnyitja Budapesten kapuit a TDMG Store!

2015.11.08. 18:39 td_axl

tdmg_store_opening_soon.gif

Közeledik a TOTALDAMAGE ötödik születésnapja, ez pedig olyan mérföldkő lesz, amit sosem feledünk: november 18-án Budapesten megnyitja kapuit a TDMG Store showroom.

A több ezer TOTALDAMAGE olvasó és követő Magyarország legnagyobb küzdősport közösségé nőtte ki magát az elmúlt években, vagyis itt dekkoltok velünk a TOTALDAMAGE oldalain, vagy facebook kommentek és lájkok között, hogy a magyar és nemzetközi küzdősport eseményeit és kulisszák mögötti történéseit együtt lássuk és éljük át. Megannyi közös élményünk van, amit a TOTALDAMAGE adott nekünk, mi pedig folyamatosan azon dolgozunk, egy újabb és magasabb szintre lépjünk, hogy a bizalmatokat tovább szolgáljuk és nagyobb, szorosabb közösséget alkossunk. 

• TDMG Rises! Trailer •Íme a TDMG Rises! előzetes. Ezzel a penge videóval készülünk a TDMG érkezésére. Reméljük már Ti...

Posted by TDMG on Saturday, July 18, 2015

A TDMG tovább emelkedik a TDMG Store megnyitása révén

Ilyen mérföldkő volt tavasszal, mikor megszületett a TDMG (TOTALDAMAGE Apparel) lifestyle és küzdősport ruhamárka, mely nevében és minőségében oldalunk értékeit képviseli. Az OnTheGround #1 rendezvény adott akkor otthont a TDMG megszületésének, majd a tdmgstore.com webes felületet arra, hogy bárhonnan elérhessétek ezeket a cuccokat. A célunk azonban már akkor is az volt, hogy a TDMG Store ne csak virtuálisan létezzen csupán, hanem Budapest szívében megnyitva kapuit ezen közösség otthona legyen. Egy olyan hely, ahol találkozhatunk, de egy teljesen új szemléletű környezetben, amit eddig láttatok vagy megszokhattatok. Adrenalinnövelő zene, az UFC és egyéb küzdősportszervezetek emlékezetes mérkőzéseit nézhetitek nálunk, játékkonzolon tolhatjátok le azokat a párosításokat, melyek akár sosem jöttel létre a valóságban. 

tdmgstore_street.jpg

Ez a kép vár Titeket a Budapest, H-1074, Vörösmarty utca 7. szám alatt, azaz Nálunk

Fontos kiemelni, a TDMG kizárólagos otthona lesz a TDMG Store, vagyis más helyen nem tudjátok majd megvennie ezeket a cuccokat. Emellett több világmárka legnagyobb hazai készlettel rendelkező képviselete leszünk, olyan cuccok lesznek itt, amit máshol nem tudtok beszerezni Magyarországon. Folyamatos akciókkal, programokkal és meglepetésekkel várunk majd Titeket! 

Egy olyan TDMG Store van születőben, mely minden szegletében, képében, fényében és ritmusában azt a küzdősport életérzést tükrözi, amit a TOTALDAMAGE egyedülállóként közvetít Magyarországon. November 18-án egy új fejezet nyílik a TOTALDAMAGE életében, amit Nektek köszönhetünk, mert mindvégig velünk voltatok! 

A TDMG Store nyitásakor várható giga akciók, nyitva tartás  és egyéb infók elérhetők a TDMG Store facebook oldalán. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr618060224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása