TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Légy részese a TDMG megszületésének!

2015.04.29. 21:20 td_axl

tdmg_cikk2.jpg

Elérkezett a TOTALDAMAGE eddigi történetének legnagyobb pillanata. Légy szemtanúja a TDMG megszületésének!

Időről-időre beköszönünk színfalak mögötti infókkal Nektek, hogy ne csupán a küzdősport világ híreinek megírásán keresztül találkozzatok velünk. Ha már régóta követője vagy az oldalnak, akkor emlékszel még, hogy közel öt évvel ezelőtt jött ez a TOTALDAMAGE nevezetű honlap, amit akkor még egyedül akartam Magyarország legjobb küzdősport felületévé emelni. Ez az út olyan jónak ígérkezett, hogy lelkes csapat gyűlt körém, akikkel együtt dolgozva elértük azt, hogy havi 60.000 egyedi látogatóval, 170.000 lapletöltéssel ténylegesen piacvezetők lettünk. A többes szám pedig rátok is vonatkozik, ugyanis nektek köszönhető mindez, hiszen TOTALDAMAGE olvasóként, követőként, támogatóként és barátként részt vállaltatok ebben a sikerben.

Ez a fejlődés lehetőséget nyújtott és nyújt számunkra, hogy magasabb célokat tűzzünk ki. A MAX 2014 Expo keretén belül lehozott TOTALDAMAGE Fight Night #1 egy ilyen siker volt, mely révén Magyarországon, sőt, Európában is egyedülálló módon saját MMA rendezvényt hoztunk tető alá híroldalként. A TOTLDAMAGE merchandise póló és sapka termékeket létrehozva a következő, eddigi legnagyobb dobásunkra tudtunk készülni, mely mögött másfél év munkája és erőfeszítései állnak.

Szóval büszkén áruljuk el Nektek, hogy a TOTALDAMAGE a hírközlés mellett egy teljesen különálló területen is a csúcsra tör: elindítjuk Magyarország első lifestyle küzdősport ruházati márkáját, legyetek hát tanúi a TDMG megszületésének! A TDMG a TOTALDAMAGE Martial Arts Gear nevet hordozza magában, de egyszerre tükrözi a TOTALDAMAGE főbb mássalhangzóit is, ezzel is utalva büszke eredetére. 

A TDMG brand nem titkolt célja, hogy olyan népszerű nemzetközi márkák, mint a TAPOUT, VENUM, vagy RVCA méltó versenytársa legyen mind a magyar, mind pedig a nemzetközi piacon. Igen, nem csupán nektek szánjuk a kiváló minőségű és egyedi, menő grafikákkal ellátott termékeinket, hanem a külföld felé is nyitunk, hogy ezáltal is öregbíteni és növelni tudjuk a hazai küzdősport hírét. A TOTALDAMAGE alapjairól indulva megkülönböztető figyelmet kapnak a küzdősportok a TDMG termékek kapcsán, de lifestyle brandként  a cuccaink az élet más területein is büszkén viselhetők majd. Egészen pontosan street wear és training wear cuccokkal jövünk majd Nektek, pólók, sapkák, rasguardok, nadrágok és egyéb termékek formájában. 

Elsőként a TDMG jiu jitsu termékeit mutatjuk meg Nektek. Ennek apropója pedig nem más, mint a holnap megrendezésre kerülő első magyar profi jiu jitsu lifestyle rendezvény, az OnTheGround. Az OnTheGround szponzoraként a TDMG három pólóval kedveskedik a jiu jitsu szerelmeseinek.

 

A Weapon of Choice, Passer of Guards és OnTheGround portfóliónk üde képviselői. Az OTG rendezvény tiszteletére felkínáljuk, hogy akik eltalálják a TOTALDAMAGE által támogatott Szűcs Kristóf vs Eldar Yakuza főmérkőzés nyertesének kilétét, azok között egy OnTheGround pólót sorsolunk ki! A játékban részt venni ezen a linken elérhető űrlap kitöltésével lehet.  

tdmg_nyeremenyjatek.jpg

Mikor és hol érhetők majd el a TDMG cuccok? Terveink szerint július elején érkezik vadonatúj online áruházunk, mely a TDMGSTORE.com címen keresztül lesz majd elérhető. Ezt megelőzően azonban már a szerencsésebbek találkozhatnak kollekciónk pár darabjával, ugyanis az OnTheGround profi jiu jitsu rendezvényen lesz a TDMG első hivatalos megjelenése, vásárlási lehetőséget is biztosítunk a helyszínen majd.

Hogy egy kicsit csigázzunk Titeket, egy kis ízelítőt adunk még a TDMG Army sorozatának pólóiból, melyek véleményem szerint a kollekciónk legerősebb és legfrankóbb cuccai közül valók. 

A TOTALDAMAGE útja tehát két vonalon folytatódik tovább. Természetesen a küzdősport híreket továbbra is a megszokott minőségben és körítéssel kapjátok majd tőlünk, sőt, terveink szerint hamarosan egy megújult weblapon, mely megannyi új funkciót és szolgáltatást hordoz majd magában számotokra. Emellett pedig megkezdi felemelkedését a TDMG. Maradjatok velünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr797413682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása