TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A fondorlatos Overeem már Werdumöt szopatja

2015.09.24. 17:30 td_interim

gettyimages-136695325_0_1.jpg 

A holland megint kezd elszemtelenedni.

 

Bár decemberben nehézsúlyú karrierje talán legnagyobb kihívásával kell megbirkóznia Alistair Overeemnek, amikor a UFC on FOX 17 előmeccsén összecsap Junior dos Santossal, a holland már most egy lépéssel távolabbra tekint, és célkeresztbe fogta a szervezet bajnokát, Fabricio Werdumot.

Overeem a minap Chael Sonnen podcastjének nyilatkozva tette meg az első lépéseket a címmeccs-kampányban, amikor felelevenítette Werdum Strikeforce-os kipontozását.

Egyértelműen elégedett vagyok, ha visszagondolok arra a győzelemre. Azt is tudom, hogy Werdum nem kedvel. Nem akar kiállni ellenem. Olyan fickó vagyok, aki... aki meg tud verni. Bármelyik nehézsúlyút meg tudom verni. Ez persze félelmet kelt bennük. Odafigyelek arra, hogy mit mondanak az emberek, a UFC nehézsúlyú harcosai. Werdum nem kér belőlem.

Az interjúban Overeem azért azt is elismerte, hogy a brazil óriásit fejlődött legutóbbi meccsük óta: már előtte is jó úton járt, hiszen szubolta Fedor Emelianenkót, mostanra viszont az állóharca is erős lett.

Az utóbbi években úgy tűnt, sikerült Overeemből kiütni a hetykeséget: a Travis Browne-vereség óta óvatosabban nyilatkozgatott meccseit megelőzően (igazi kivétel a Stefan Struve mérkőzés, ahol a lózabáló azt ígérte, harminc másodpercen belül fogja KO-zni a Felhőkarcolót), de a jelenlegi, kétmeccses győzelmi széria, valamint dos Santos fájdalmasan hosszúra nyúlt körbeudvarolása visszahozta a korábbi kivagyiságot.

JdS-t azzal sikerült megszákolnia, hogy felidegesítette: a kezdeti, udvarias meccsfelkérések sorra eredmény nélkül maradtak. Werdum esetében tehát már nem is fárasztja magát a jófiúskodással – esetleg azzal gyorsíthatna még a tempón, ha szimplán csak odatweetelné a bajnoknak, hogy akurvaanyád.

Persze az előrerohanásnak megvan a maga veszélye: ha a decemberi meccsét elveszíti Overeem, akkor utána nagyon hülyén fogja érezni magát.

• TDMG Calendar 2016 •Kezdheted tervezni a jövő évet. Ennél frankóbb naptárad nem nagyon lesz. Minden 10.000Ft feletti...

Posted by TDMG on Wednesday, September 23, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr137818770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása