TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hivatalos: decemberben jön a dos Santos – Overeem meccs

2015.08.26. 16:56 td_interim

cnrr7t3u8aazxvx.jpg 

Jobb későn, mint soha.

 

Harmadjára csak összejött: év végén összecsap Junior dos Santos és Alistair Overeem.

Végre ki lehet ereszteni azt a diadalittas kurjantást, amit már egy hete csak nagy nehezen bírtunk visszatartani. Egy twitteres kaffogókör után a brazil végre rászánta magát, hogy elhallgattassa a hollandot, és ha két bunyós kölcsönös egyetértésben akarja beverni egymás pofáját, akkor a UFC kábé sohasem áll az útjukba, de most végre megvan a papírmunka is, és hivatalos a meccs.

Nem ment könnyen, még a múltkori kötekedés után sem: egy utolsó twittercsörte volt az, ami megadta a végső lökést dos Santosnak ahhoz, hogy végre aláírja a meccsszerződést.

 ods1.jpg

 ods2.jpg

 ods3.jpg

Kettejüknek már kétszer be volt ütemezve a találka, hiába: a 2012-es UFC 146-ról páros lábbal rúgták ki Overeemet, miután a doppingteszt kimutatta, hogy túltolta a lóhúst, a két évvel ezelőtti UFC 160-at pedig sérülésre hivatkozva mondta le a Reem. Ilyen előzmények után nem csoda, ha dos Santosnak tele volt a töke, és nem akart már kiállni, ahogy az sem meglepő, hogy a brazil most viszont rögtön kokszos szurkálódással kezdett be az Instáján:

ods4.jpg

Induljon a móka. Nem én választom az ellenfeleimet, de nem fogok hazudni - remek érzés lesz elhallgattatni ezt a fickót. Munkára, USADA.

Az utolsó meccseiket úgyis túludvariaskodták, most legalább megint lesz valami pikantéria. A két nehézsúlyú december 19-én, Orlandóban, a UFC on FOX 17 előmeccsén néz majd farkasszemet egymással, ahol a főmeccs a Rafael dos Anjos – Donald Cerrone könnyűsúlyú címmérkőzés lesz.

• TDMG (^^^) Under Pressure •Guríts nagyot, légy stílusos az edzésen és az utcán is! Under Pressure pólók a...

Posted by TDMG on Tuesday, August 25, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr457736102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása