TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Addig rimánkodott a pofonért, hogy a végén még megkapja: már dos Santos is akarja az Overeem-meccset

2015.08.19. 16:27 td_interim

junior-dos-santos-vs-alistair-overeem.jpg 

Látjátok, gyerekek, soha nem szabad feladni!

 

Az áldozatos munka meghozza a gyümölcsét: Alistair Overeem addig-addig basztatta Junior dos Santost egy meccsért, míg a brazilnak elege nem lett, és be nem adta a derekát.

A holland rengeteg tiszteletteljes, ám mindvégig hatástalanul maradó kuncsorgós kör után néhány napja taktikát váltott, és a jó öreg „nyuszi vagy, McFly?”-szöveget előhúzva ismét betalálta twitteren a brazilt, akiből erre nyilván előtört a... öö... McFly.

Még mindig JDS megerősítésére várok! Gyerünk, Junior, itt az idő! Nem tudom elhinni, hogy félsz... mire vársz?

 

Félek??? Viccelsz? Lorenzo, Dana, Joe Silva, USADA, csináljuk meg! Nincs több dumálás.

Dos Santost senki nem nevezheti nyuszinak! De elveszettnek sem: az USADA betaggelésével egyből szépen vissza is szúrt egyet az ex-kokszos hollandnak.

Cigano még mindig legutóbbi térd+orrműtétéből lábadozik, amire Stipe Miocic elleni meccse után kényszerült. November-december magasságában térhet vissza a ketrecbe. Overeem nem csak social media felületeken, interjúkban sem csinált titkot abból, hogy szívesen megvárná a brazilt, de dos Santos mindig húzódozott. Azt mondta, Miocic után Overeem visszalépés lenne számára, és különben is, a Reemnek jobb a dumája, mint a bunyója.

Szóval eddig inkább csak az optimizmus szólt belőlünk, amikor azt saccoltuk, hogy tényleg eljöhet kettejük meccse, ezek után viszont majdnem teljesen biztos, hogy meg is lesz a buli, ami már három éve húzódik.

A két nehézsúlyú eredetileg még 2012-ben, titáni státuszuk csúcsán csapott volna össze, de közbejött pár dolog: Overeem megbukott a doppingteszten, majd eltiltásából visszatérve, lóhús-injekció nélkül iszonyatos mélyrepülésbe kezdett. Egymást érték a KO-vereségei. Közben dos Santost gyakorlatilag megerőszakolta Cain Velasquez (kétszer).

Utóbb mindkét bunyós összeszedte magát valamelyest: a holland megverte Stefan Struve-ot és Roy Nelsont, a brazil pedig egy nagyon nehéz meccsen begyűjtötte Miocic skalpját. Sem Overeem, sem dos Santos nem isten már, de most épp győzelmekkel a hátuk mögött állnak és most már tényleg itt az idő, hogy találkozzanak a ketrecben.

Ezúttal valószínűleg össze is jön a találka, mert a súlycsoport top játékosai közül mindenki más foglalt már, plusz ha mindkét részről megvan a hajlandóság, a UFC nem nagyon szokott nemet mondani. Már csak az a kérdés, hogy hol és mikor.

• MANTO

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr957718878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása