TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Vegán lesz Mark Hunt, miután látott egy brutális sertéstelepi videót

2015.08.18. 16:13 td_interim

mark_hunt-1200.jpg 

Mondjuk ha megnézed azt a videót, te is az leszel.

 

A jó Mark Huntba nem véletlenül szerelmes az egész MMA-közösség: azon túl, hogy kiváló harcos, mindig szolgál valami érdekességgel, legyen az éhség okozta WTF-hallucináció, szemezés a Halállal, vagy éppen az, hogy ötezer dollárt adományoz egy régi harcostárs kórházi kezelésére.

Ezek a kis színesek vagy döbbenetesek, vagy szívmelengetőek – a listához most újabb huntizmust csaphatunk hozzá, inkább az utóbbi fajtából. A Szuper Szamoai átmegy vegánba, miután látott egy sokkoló sertéstelepi videót.

Ha elmúltál már – mondjuk – tíz éves, aligha okozhat meglepetést, hogy a boltban vásárolt húst nem tanyákon boldogan szaladgáló állatokból nyerik ki: a húsipari tömegtermelés olyan brutális körülmények közé kényszeríti a haszonállatokat, hogy nem lehet nem áldozatként tekinteni rájuk.

Sokkoló a Last Chance for Animals állatjogi szervezet videója is, amit az U.S.A. negyedik legnagyobb sertéstelepén forgattak – Hunt, miután ráakadt és megnézte, a fogadalmával együtt posztolta a saját Facebookjára.

I'm going vegan hate this

Posted by MARK HUNT on Friday, August 14, 2015

Utálom ezt, vegán leszek.

Kemény döntést hozott Hunt, hiszen a vegánok tulajdonképpen a hardcore vegetáriánusok: ők nem csak húst, de semmiféle állati eredetű táplálékot nem vesznek magukhoz, azaz tejet, sajtot, tojást sem. Hunto a bőrdzsekikről is lemondhat, nem mintha feltételeznénk, hogy megenné őket, de új életmódja az ételeken kívül minden egyéb állati eredetű dolgot is tilt.

Egyébként mondhatjuk, hogy pont jókor jött ez a megvilágosodás, hiszen Hunt nemrég döntötte el azt is, hogy alapból ledob pár kilót, mert a nehézsúly felső határát jelentő 265 fontot, azaz 120 kilót is csak kemény fogyasztások után bírja hozni.

Hogy mennyire lesz tartós ez a vegánkodás, az persze kérdéses, Huntról valahogy pont nem az jut az eszembe, hogy képes lenne lemondani a jó szaftos burgerekről, de ha tényleg képes lesz átállni, én mindenképpen megemelem majd a kalapom az akaratereje előtt.

Show character in every situation. TDMGSTORE.COM

Posted by TDMG on Monday, August 17, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr537715750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása