TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Mark Hunt ötezer dollárt adományozott Coleman kezelésére

2015.03.13. 19:22 td_interim

1363857549599.jpg 

Ritkán látni ilyen fokú bajtársiasságot.

 

Tegnap mi is megírtuk, hogy Mark Coleman nagy bajban van: kórházban fekve várja, hogy a ketrecben sokszorosan szétcseszett csípőjéről lehúzódjon fertőzés, és újra meg lehessen operálni, miközben nincs bevétele és a betegbiztosítása is hamarosan lejár. Netes gyűjtés indult a „ground and pound keresztapjának” megsegítésére, és mára virradóra a rengeteg adakozó rajongó közt ismerős névre akadtunk.

abbxxuz.jpg

Sok szeretettel, Hammer, mindannyiunkat inspirálsz, cimbora.

Mark Hunt, a betonöklű-aranyszívű egykori Pride-os kolléga ötezer dolláros adománnyal sietett öreg bajtársa segítségére. Hunt ráadásul nem csak adakozott, de mind privát, mind hivatalos rajongói Facebook-oldalán terjesztette a gyűjtés hírét:

huntprivfb.jpg

huntofficialfb.jpg

Mindeközben a UFC egy petákot nem adott bele egykori bajnoka és igáslova kezelésébe. Remélhetőleg Hunt magánakciója láttán elszégyellik magukat, és a csekkfüzet után nyúlnak. Ha valaki, akkor Coleman megérdemelné a törődést. Huntnak pedig továbbra is jár a riszpekt – de ő ezt már megszokta.

  Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

 td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr17265381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása