TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Mark Hunt centikre volt a nyugdíjtól

2014.08.19. 08:44 td_interim

mark_hunt.jpg

Hónap elején megdöbbentő tweettel sokkolta az MMA világot Mark Hunt. Miközben a harcos népszerűsége töretlen volt, és az UFC elnök Dana White-tal együtt minden rajongó csodálatát kivívta Bigfoot Silva elleni ötmenetes vérfürdőjével, Hunt egyszer csak, mint derül égből a villámcsapás, bejelentette: kirúgták.

nem az én döntésem volt srácok, de izgatottan nézni a jövőbe, aztán munkanélkülivé válni egy nap leforgása alatt szopás

Ennél nagyobb értetlenséget MMA-s megnyilvánulás még nem váltott ki idén, mindenki csak a fejét vakarta, és tanácstalanul pislogott a másikra – többek között Dana White is.

Axel Schale: kirúgtátok Mark Huntot? Hogyhogy?

 

Dana White: ez a legnagyobb hülyeség, amit valaha hallottam 

Hivatalos tisztázat nem érkezett az ügyben, így ismét Hunt volt az, aki billentyűzetet ragadott, hogy megmagyarázza kirohanását. Ezt viszont megint olyan bejegyzésben tette, ami még az előző tweetjénél is több agyérgörcsért tehető felelőssé, ráadásul ezúttal csakis tömegekben mérhető, és szűnni nem akaró hisztérikus röhögéshullámokat is kirobbantott vele.

nagyon várom Japánt és szeptember 20-át, bocs a munkanélkülis tweetért, éhes voltam, no szénhidrát

Én ennél a pontnál kezdtem el mindennél jobban imádni csacsi öreg medvémet. Lelki szemeim előtt megjelent, ahogy a Szuper Szamoai véletlenül feltalálja az új, diéta alapú hallucinogén drogot, istenesen begyomorsavazva azt flesseli, hogy UFC szerződése spontán lángra kap, és porrá ég, aztán azon melegében a telefonjára vetődik, és kettlebell-méretűre hízott, pulzáló pupilláival rögtön meg is osztja trip-élményét a rajongókkal. Milyen figyelmes!

 

Azonban még mielőtt teljesen beleélhettem volna magam abba, hogy új versenyzőkkel bővült a hallucinogén drogok tárháza, és Hunt példáját követve buliba indulás előtt a természetes anyagok hívei most már Bigfoot lábszagával, a politoxikománok Chael Sonnen vér- és vizeletminta-koktéljával, a huncutabbak pedig Josh Barnett bögrébe facsart fecskenadráglevével fogják kiütni magukat, megjelent egy interjú a veterán harcossal az új-zélandi Sunday Star-ban, ami magyarázatot adott a twitteres börleszkre, és teljesen új megvilágításba helyezte a dolgokat.

hunt.jpg

A valóság az, hogy Hunt pár hete majdnem nyugdíjba vonult. A szituáció mögött szerződés-vita állt: a szamoai már csak három meccset akart vállalni, a UFC viszont nyolcszor küldte volna még ketrecbe a negyvenéves harcost. A szervezet nem engedett: ekkor sokallt be Hunt, és ekkor írta meg az első tweetet. Dana White csak a kirakatnak tettette a hülyét, miközben a háttérben komoly huzavona indult. A UFC végül észhez tért, és a felek egy hatmeccses szerződésben állapodtak meg. Hogy Huntot láthatjuk még a ketrecben, azt a feleségének köszönhetjük: végül neki sikerült a lelkére beszélnie. 

Visszahozott a valóságba, így nem érzelmi alapú, hanem üzleti döntést hoztam. Majdnem elkövettem életem legnagyobb hibáját. Elképzelhető, hogy soha többé nem küzdöttem volna. Örülök, hogy végül megoldódtak a dolgok, és örülök annak is, hogy a UFC-nek dolgozhatok. 

Borzongató belegondolni, hogy miközben a teljes sztorit nem ismerve a tweeteken röhögcséltünk, majdnem elveszítettük az MMA történetének egyik legszerethetőbb harcosát. Mark Hunt végül szerencsére velünk maradt, és szeptember 20-án Saitamában ketrecbe száll Roy Nelson ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr246615421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása