TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Lyoto Machida szőrével gyógyítja a kutyaharapást

2015.06.25. 11:47 td_interim

lyoto_machida_0.jpg 

Szombaton, durva veresége után alig több mint két hónappal ismét ketrecben a Sárkány.

 

Elvitte a fejünket az Aldo – McGregor szituáció, de hát kinek nem: nagyjából senki sem sejti, hogy szombat éjjel Fight Night lesz, méghozzá nem kisebb nevekkel a főmeccsen, mint Lyoto Machida és Yoel Romero.

Kettejük küzdelme eredetileg a The Ultimate Fighter: Brazil negyedik évad döntőinek lett volna a csúcsdísze, amit először Sao Paulóban, majd Miamiban rendeztek volna meg. Végül a tehetségkutatós brazil harcosok vízumproblémái miatt az ő meccseiket belesuvasztották a Rio de Janeiro-i UFC 190 felhozatalába, Machida és Romero pedig új gálát kapott.

Ez lett a UFC Fight Night 70, amit a floridai Hollywoodban rendeznek meg, és melyen, ha tíz meccsből kilenc nélkülözi is a csillogást, a főmérkőzés mindenképpen beindítja a rajongók nyálelválasztását.

A UFC on FOX 15-ön megsemmisítő, sőt, agyrázkódásban végződő vereséget szenvedő Machida a kutyaharapást szőrével-elvet vallja, és hisz abban, hogy röpke két hónappal és egy héttel a Rockhold-zúzás után happy endet kanyaríthat a Romero-meccs végére. Lyoto az MMA Hour-nak nyilatkozott arról, miért nem marad inkább otthon, a sebeit nyalogatni.

Szeretek aktív maradni, főleg így, hogy veszítettem Luke Rockhold ellen. A legjobb módja a talpraállásnak az, ha újra harcol az ember.

Bár áprilisban támolygó zombiként hagyta el a ketrecet, most állítása szerint csúcsformában van, és kisebb sérülések sem hátráltatják.

Rögtön a Luke Rockhold-meccs után megműtötték a bal kezem. Csak eltávolítottak pár szilánkot. A túl sok edzéstől voltak benne. Úgy három hétig tartott, míg 100 százalékosan meggyógyult, és most készen állok a küzdelemre.

 

Jó volt az edzőtáborom, nincs okom a panaszra. Mindjárt a Rockhold-meccs után három nappal meg is műtöttek. Nem tudtam ütni, de futhattam, súlyzózhattam, csinálhattam pár dolgot, rúghattam a zsákot. Soha nem álltam le, vártam az alkalmat, és hirtelen itt is volt: megkaptam ezt a meccset.

Machida még mindig a bajnoki címről álmodik, de nem nézi levegőnek az előtte tornyosuló akadályt.

Azt hiszem, ha megverem Romerót, ott leszek a befutók közt. Ott leszek, és bármikor mehetek a címért. De most nem ez a célom, most nem gondolok a bajnokságra, mert Yoel Romero kemény ellenfél. A következő meccsemre kell koncentrálnom, Yoel Romeróra kell fókuszálnom, de ha domináns győzelmet aratok felette, akkor újra ott lehetek a befutók közt.

A Machida szempontjából balul elsült áprilisi gálán eredetileg Yoel Romero is ott lett volna – Ronaldo Souza ellen volt lekötött meccse, de egy térdsérülés miatt az utolsó pillanatban le kellett mondania a szereplést. Mint ismert, helyére Chris Camozzi ugrott be, akit Jacaré villámgyorsan, egy szépségdíjas, ketrecgyalogló guard passel előkészített szubmissiönnel vert meg.

Mivel Camozzi nem bajnoki szint, így az is lehet, hogy a szombati főmeccs győztese nem csak, hogy ott lesz a befutók közt, de Luke Rockhold után ő is megelőzheti a kihívói versenyben Souzát. Már amennyiben a győztes Romero lesz, hiszen Machida nem csak Rockholdtól, de a bajnok Chris Weidmantől is kikapott már.

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr887572038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása